Bakan Fatih Dönmez Elazığ Valiliği'nde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Cip Köyü Jeotermal Su Kaynak Su açılışının ardından bir diğer ziyaretini Elazığ Valiliği'ne gerçekleştirdi. Elazığ Valiliği anı defterini imzalayan Bakan Dönmez, Elektrik ve Doğalgaz Sektör Temsilcileri ile de bir araya gelerek toplantı yaptı.

 Bakan Fatih Dönmez Elazığ Valiliği'nde

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Büyük çaba ve gayretlerle Elazığ’a kazandırılan bölgenin yapısını ve Elazığ’ın ticaretini değiştirecek olan Cip Köyü Jeotermal Su Kuyusunun açılışı için bugün öğlen saatlerinde Elazığ’a geldi.

Bakan Dönmez ziyaretleri kapsamında açılışın ardından Elazığ Valiliğine geçti.

Bakan Fatih Dönmez’i Elazığ Valiliği önünde, Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Elazığ Vali Yardımcısı Mustafa Gül, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Elazığ Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Elazığ Emniyet Müdürü Doğan Cangül, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, İl müftüsü Yusuf Sarıkaya  kurum müdürleri, STK temsilcileri ve birim müdürleri  karşıladı.

Elazığ Valiliği anı defterini de imzalayan Bakan Fatih Dönmez,Vali Çetin Oktay Kaldırım’dan şehirle ilgili brifing aldı.

Öte Yandan Bakan Fatih Dönmez Elazığ Valiliğinde Elektrik ve Doğalgaz Sektör Temsilcileri ile bir araya gelerek toplantı yaptı.

Elazığ Valiliği Toplantı Salonunda yapılan toplantının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Elazığ Belediyesine gitti.

HABER: KEVSER ÖZ

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2019, 19:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137