Geçtiğimiz aylarda Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine Abdulsamet Eren’in atanmasıyla birlikte Elazığ’daki gençlik ve spor üzerine olan çalışmalar ve projeler hızlandırılmış bu kapsamda; İl Müdürü Eren bir çok kesimin takdirini toplamıştı.

Bu kez Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Elazığ’da yürütülen çalışmalardan canlı yayında övgüyle bahsetti.

BAKAN ELAZIĞLI ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELMİŞTİ

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki “Elazığ Gönüllüler Kulübü” öğrenci ve üyeleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun daveti üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığında Bakan Kasapoğlu ile bir araya gelmişlerdi. Elazığ’dan giden öğrencilerle uzun süre sohbet eden Bakan Kasapoğlu, Elazığ gönüllülerinin karşılık beklemeden yapmış oldukları özverili çalışmaları takdir ederek, kendilerine teşekkürlerini iletmişti.  

CANLI YAYINDA ELAZIĞ’DAN ÖVGÜYLE BAHSEDİLDİ

Bakan Kasapoğlu CNN Türk’te konuk olduğu canlı yayında da bu ziyarete değinerek Elazığ’dan övgüyle bahsetti.

“BİZİ ÇOK MUTLU ETTİLER, HEYECANLANDIRDILAR”

Elazığ’daki öğrencilerin kendisini mutlu edip heyecanlandırdığını belirten Bakan Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu “Üreten bir gençliğimiz var. Gençlerimizin bu konulardaki çabaları iyi niyeti hakikaten bizleri çok umutlandırıyor. Dün ben Elazığ’dan gelen gençlerimizle beraberdim. Bizim yurtlarımızda kalan gençlerimiz. Gönüllü ordusu bir gençlik var Elazığ’da. Buradan kendilerine selam ediyorum. Dün Ankara’da bakanlığımızda ağırladık. Yemeklerin restorandan akşam toplanıp ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasında; atık kampanyasına, çevre kampanyasına, ağaç dikiminden pek çok çevre aktivitesine, sahipsiz hayvanların korunmasına kadar pek çok güzel işe öncülük eden gönüllü gençlerimiz var. Elazığ’dakilerle beraberdik dün. Bizi çok mutlu ettiler, heyecanlandırdılar” dedi.

VİDEO