Bakan Kurum, AK Parti Yeni İl Binasını Ziyaret Etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve beraberindeki heyet AK Parti yeni il binasını ziyaret etti.

Bakan Kurum, AK Parti Yeni İl Binasını Ziyaret Etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Elazığ’da yapılan çalışmaları yakından takip etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda dün Elazığ’a gelen Bakan Kurum’un günün erken saatlerinde Elazığ’da çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Elazığ'daki incelemeleri devam ederken Sürsürü Mahallesi’nde yaptığı ziyarette açıklamalarda bulundu.

Ziyaret ve açıklamalarının ardından Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Bakan Yardımcısı Fatma Varank, AK Parti yeni il binasında AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2021, 16:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ahmet Çavuş
Ahmet Çavuş - 3 yıl Önce

MaşAllah bu açılışa ne sokakta çıkma kısıtlaması etkilemiş nede krona uğramış gerçi AKP lilere kısıtlama gelmemiş polis kardeşlerimizin haddine mi düşmüş AKP lilere nereye gidiyorsunuz sorusunu sordun veya ceza yazsın

mert can
mert can @Ahmet Çavuş - 3 yıl Önce

sizi Allaha havale ediyorum.hakkım haram olsun

Ali
Ali - 3 yıl Önce

Bunlar el birliği ile reisi bitirmeye nat içmişler. Ya kardeşim.sokağa çıkmaya yasağı var açsanız ne olur açmasını ne olur. Kanun herkese kanun madem kanunun dizi ayırıyorsa ilk seçimde yolcusunuz bunu unutmayın... el birliği ile ak partiyi bitiriyoruz farkında değilsiniz. Sokakta kağıt toplayana ceza var bunlara ceza yok Allah var ya...

1
1 @Ali - 3 yıl Önce

Ali bey memleketi bitirdiniz sizin derdiniz halen tuttuğum parti bitmesin derdi.belliki sizin için partizanı olduğunuz parti önemli vatan memleket boş sizin için.neyin şikayetini ediyorsunuz hem siz? siz bu günlere getirdiniz.her seçim sorgusuz sualsiz oy verdiniz sorgulamadınız şimdi ipin ucu size dokununca sesiniz çıkıyor o da yine komik bir ses çıkarması.sizin seçtikleriniz bu kişiler.şikayet etmeye hakkınız bile yok.layık olduğunuz gibi yönetiliyorsunuz.

Sizi gidi sizi
Sizi gidi sizi @Ali - 3 yıl Önce

Nasıl bir fırıcıncı halka hizmet için muaf ise bakan kurum da muaf sayılır. Yarın hizmet etmedi diye eleştireceksin değil mi?

Zazatronik
Zazatronik - 3 yıl Önce

Ohh ne güZel milleti tikın içeri siz rahat rahat gezin virüs zaten sadece vatandaştan bulaşıyor siyasetçiler tertemiz

Yurtseven
Yurtseven @Zazatronik - 3 yıl Önce

Biraz akıllı olun ya be kardeşlerim. Size ne olmuş böyle? Adam keyfi için mi elazığa geldi? Biraz ağır düşünün.

Bu şatafat
Bu şatafat - 3 yıl Önce

Size kalmaz...

Leyla Akın
Leyla Akın - 3 yıl Önce

Bu ne şatafat, bu ne lüks. Vatandaş yoksul, vatandaş işsiz, vatandaşta para yok.İl başkanı şatafat içinde lüks içinde

Yazık medyaya
Yazık medyaya - 3 yıl Önce

Murat KURUM'a programda sordukları soru istanbul kanalı soruluyor bu nasıl iştir Elazığın derdi İstanbul kanalmı. Medya elazığı sor Arif bey, Zeki bey neye cevap alabildinizmi kanal ist.için......????

23
23 @Yazık medyaya - 3 yıl Önce

Beyefendi, halen daha bu medyanın ve yandaş medyanın amacının ne olduğunu anlamamışsınız. Söz konusu medyanın tarafsız olabileceğini düşünüp, bahsettiğiniz gibi sorular sormasını istemeniz gerçekten hiçbir şeyin farkında olmadığınızı gösteriyor.

Ahmet Yalçın
Ahmet Yalçın - 3 yıl Önce

Şerafettin Yıldırım, öyle bir lüks ve şatafatlı yer yapmış ki, nasıl şatafat düşkünlüğü anlayamadım.

Serdar
Serdar - 3 yıl Önce

TBMM üyeleri,kabine üyeleri korumaları,il protokolü,memurlar ile toplumun üreten,imalat yapan,lojistik,inşaat faaliyetleri ile uğraşanların muaf olduğunu bilmiyormusunuz? Laf olsun torba dolsun,ağzı olan konuşuyor.Sadece üreten ve ibenzeri şlerle uğraşanlar nüfusun yüzde yirmisine tekabül ediyor,kısaca nüfusun beste biri yasaktan muaf, çünkü bunlar kısıtlı olanlara hizmet için varlar.Moronlar bunu bilmedikleri için gevezelik edip duruyorlar.Hepsi bu.

Metehan
Metehan @Serdar - 3 yıl Önce

Bu Serdar ı kendi haline bırakın.. ilk seçimde bu halk bu ve bunun gibi halka moron diyen adilere gereken cevabı verecek.. peki Serdar efendi cevap ver Akp il başkanı kime hizmet için kısıtlamadan muaf?

88
88 @Serdar - 3 yıl Önce

Geçen gün de "Esnaflar batsın gitsin, canları cehenneme, devletin görevi mi esnafa yardım etmek" diyen şahsiyet, şimdi de gelmiş yine A Haber'den ezberledikleriyle yorum yapıyor, yurttaşlara "Moron" diyor. Komik.


SIRADAKİ HABER

banner137