Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ’daki ziyaretlerine mahallelerle devam etti.

Bakan Kurum Bizmişen’deki açıklamalarının ardından Abdullahpaşa Mahallesi’ne geçerek yapımı devam eden binaları inceledi ve şantiye yöneticilerinden bilgi aldı.

DAİRELER 10 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLECEK

Bakan Kurum ardından Sürsürü Mahallesi’ne geçti. Dilek ve Petek sitelerinin bulunduğu alanda yapımı tamamlanan binaları inceledi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Bakan Kurum, sorunların çözümü için yetkililere talimat verdi. Kurum, “Dilek ve Petek Sitesi’ndeki daireleri 10 gün içerisinde teslim edeceğiz” dedi.

BAKAN KURUM, MUSTAFAPAŞA MAHALLESİ’NDE

Bakan Kurum daha sonra Mustafapaşa Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. Mustafapaşa Mahallesi’ndeki örnek daireyi gezen Bakan Kurum, dairelerle ilgili bilgi aldı. Bakan Kurum Mustafapaşa Mahallesi’nde de vatandaşların taleplerini dinledi.

KURUM: BEN BURADA SENLE İLGİLİ LAF DUYMAK İSTEMİYORUM

Mustafapaşa Mahallesi’nde bir alanda projenin geciktiğini öğrenen Bakan Kurum proje şefini arayarak, “Ben burada senle ilgili laf duymak istemiyorum. Yarın gel projeleri oturun kimle çözüyorsanız çözün. Niye bekletiyorsunuz projeyi” diyerek sorunun çözülmesini istedi.

BAKAN KURUM, RÜSTEMPAŞA’YI ZİYARET ETTİ

Bakan Kurum daha sonra Rüstempaşa Mahallesi’ne geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm projelerini inceleyen Bakan Kurum, vatandaşları da dinledi.

VİDEO