Bakan Murat Kurum Yazıkonak’ta Yapılan TOKİ’leri İnceledi

Elazığ’da geçtiğimiz yıl bugün meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin birinci yıl dönümünde Elazığ’a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yazıkonak’taki deprem konutlarını yerinde inceledi.

Bakan Murat Kurum Yazıkonak’ta Yapılan TOKİ’leri İnceledi

Elazığ depreminin yıl dönümünde bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum öğle saatlerinde Elazığ’a geldi.

Bakan Murat Kurum beraberindeki heyet ile birlikte 381 konutun bulunduğu Yazıkonak’a geçti.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum burada oturan aileleri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Bakan Kurum, daha sonra yarın gerçekleşmesi planlanan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı tören alanına geçerek bilgi aldı.

Bakan Kurum daha sonra Abullahpaşa, Mustafapaşa ve Rüstempaşa Mahallelerini gezerek yeni evlerine kavuşan aileler de görüştü, talepleri dinledi.

Kurum ve beraberindekiler, daha sonra basına kapalı olarak gerçekleştirilecek koordinasyon toplantısı için İLBANK’a geçti.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2021, 21:20

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Kör Cumo
Kör Cumo - 3 yıl Önce

Yarinin provasini yspin.Kimler ne diyecek secin.Yoksa yapilanlar ortada Elazig a yazik ettiniz.Gorun eserinizi ne diyelim belki ibret olur

Komedi Gırla
Komedi Gırla - 3 yıl Önce

Gerçekten Bakan beyi takdir ediyorum Bu güne kadar göstermiş olduğu ilği ve alakadan yakınlıktan ama gel görki Elazığ Akp Miletvekilleriyle son 10 yılın düşüşünü yaşatınız bu güzelim şehre size hakımızı helal etmiyoruz

SIRADAKİ HABER

banner137