Bakan Mustafa Varank Kanal Fırat’a Elazığ Ziyaretini Değerlendirdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, toplantı ve ziyaretlerinin ardından Elazığ’dan ayrıldı. Bakan Varank, Elazığ Havalimanı’nda Kanal Fırat canlı yayınına katılarak Elazığ ziyaretini değerlendirdi ve kendisine iletilen talepler hakkında açıklamalarda bulundu.

Bakan Mustafa Varank Kanal Fırat’a Elazığ Ziyaretini Değerlendirdi

Elazığ’da yoğun bir programı olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank toplantı ve ziyaretlerinin ardından Elazığ’dan ayrıldı.

Palu ve Kovancılar’daki programlarının ardından Elazığ Havalimanı’na geçen Bakan Mustafa Varank, havalimanında Kanal Fırat canlı yayınına katılarak değerlendirmelerde bulundu.

“HEPSİNE BÜTÇE İMKANLARI DAHİLİNDE CEVAP VERECEĞİZ”

Elazığ ziyaretinin çok olumlu geçtiğini belirten Bakan Varank, “Güzel bir gün geçirdik. Sabahtan beri Elazığ’dayız. Güne tabii Organize Sanayi Bölgesinde sanayicilerimizle ve üreticilerimizle toplantılar yaparak başladık. Orada sanayicilerimizin taleplerini aldık. Elazığ’ın Organize Sanayi talepleri var. Birinci Organize Sanayi bölgesinin genişleme durumu var. Atık su arıtma tesisi ihtiyacı var. İkinci Organize Sanayi bölgesinin kurulması durumu var. Biz bunların inşallah hepsini bütçe imkanları dahilinde cevap vereceğiz” dedi.

“3 PROJE İÇİN ELAZIĞ’A 11 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE KAYNAK AKTARACAĞIZ”

Elazığ’da 3 projeyi imzaladıklarını belirten Bakan Varank, “Tabi başka organize sanayi bölgesi kurulma istekleri de var. Baskil plastikçiler OSB dahil biz inşallah başvurular olursa resmi süreçler tamamlanırsa elimizden geleni yapacağız. Bunu yanında küçük sanayi sitelerini de desteklerimizi vereceğiz. Biliyorsunuz yeni dönemde kalkınma ajansları sanayi ve teknoloji bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteriyorlar. Kalkınma ajanslarımızla 3 tane proje imzaladık. Bu manada 3 proje için Elazığ’a 11 milyon liranın üzerinde kaynak aktaracağız. Biz bugünkü Elazığ ziyaretimizden çok memnun kaldık. İnşallah Elazığlılarda memnun kalmışlardır” diye kaydetti.

“ELAZIĞLILAR 31 MART’TA SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI YALNIZ BIRAKMAYACAKTIR”

Yerel seçim süreciyle de ilgili değerlendirmelerde buluna Bakan Mustafa Varank, “Biz Elazığ’a hizmet etmeye belediye başkan adaylarımızla, vekillerimizle bütün ildeki paydaşlarımızla devam edeceğiz. Kan değişimine gittiğimiz belediyelerimiz var. Bugün Palu’yu ziyaret ettim. Orada belediye başkan adayımız farklı bir isim. Kovancılara gittim orada aynı adayla devam ediyoruz. Ben Elazığ’ı canlı gördüm. Elazığ’da da Mücahit başkan hizmet bayrağını yeni bir adaya devrediyor. Orada da inşallah yeni bir hizmet dönemi başlamış olacak. Biz Elazığ’ı seviyoruz. İnşallah Elazığlılarda bizi seviyor. Sayın Cumhurbaşkanımızı 31 Mart’ta Elazığlıların tüm ilçeleriyle yalnız bırakmayacaklarını ben biliyorum. Zafer ve büyük bir oy oranıyla inşallah AK Partiye hediye edecekler ve Sayın Cumhurbaşkanımızı sevindirecekler” ifadelerinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137