Bakan Sarıeroğlu, İlçelere Çıkartma Yaptı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Elazığ’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçelere çıkartma yapan Bakar Sarıeroğlu, Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını tebrik etti. Bakan Sarıeroğlu ayrıca, 24 Haziran seçimlerinde Elazığlıların desteğini istedi.

Bakan Sarıeroğlu, İlçelere Çıkartma Yaptı

Sabah saatlerinde Elazığ’a gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Havalimanında il yöneticileri tarafından karşılandıktan sonra ilçe programlarına başladı.

Karakoçan, Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret eden Bakan Sarıeroğlu, vatandaşlarla bayramlaştı.

Bakan Sarıeroğlu’nun ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

SARIEROĞLU: DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ

Bakan Jülide Sarıeroğlu, Karakoçan ilçesinde kendisini bekleyen vatandaşlara seslendi. Çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını vurgulayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Biz de bu seçim döneminde Adana’dan bismillah dedik. AK Parti ailesi olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK kadrolar olarak bugüne kadar alın teri dökerek, sırtlarımız ve tabanlarımız ağrıyarak, çalışarak zafere ulaştık. Bu seçimde de Ramazan'da niyetli olarak inançla ve azimle çalıştık. Daha 1 haftamız var. Daha fazla çalışarak son bir haftanın her dakikasını ve saniyesini değerlendireceğiz. Bunu tüm Türkiye’ye karşı borçluyuz. Üzerimizde 81 milyon vatandaşımızın sorumluluğu var. Tüm mağdur ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize borçluyuz. Arakan'da ki tecavüze uğrayan, açlıkla sınanan kardeşlerimize, Suriye’de ki zulme uğrayana kardeşlerimize borçluyuz. Filistin’de yaşananları gördünüz. Daha geçen hafta Avusturya ve Almanya’da yaşanan gelişmeleri gördünüz. Camileri kapatıp, imamları sınır dışı ediyorlar. Tüm Müslüman alemine bunu borçluyuz. Tüm Müslüman aleminin sorumluluğu omuzumuzdadır. Bu seçim ben seçimi değil. Bu seçim Türkiye’nin seçimi. Sadece bu seçimleri milletvekilleri seçimleri olarak değerlendirenler yanılırlar. Bu seçimleri sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi olarak değerlendirenler yanılırlar. Bu seçim Türkiye’nin geleceğine doğru emin adımlarla ilerlemesinin ilk taşlarının döşeneceği çok önemli bir milat" diye konuştu.

SARIEROĞLU: YAPILANLARI GERİYE GÖTÜRMEKTEN BAHSEDİYORLAR

2000’li yıllarda emekli maaşı ödeyemeyen Türkiye’den bayram öncesi emeklilere iki ikramiye verebilen bir seviyeye geldiklerine dikkat çeken Sarıeroğlu, "Öylesine zehirli bir dil kullanıyorlar ki, bununla vatandaşlarımızın aklını karıştırmaya çalışanlar var. Bir aday bugünde Elazığ’da çalışma içerisinde olacak. Benim bakanlığımla alakalı vaatlere bakıyorsunuz. Tüm adayların vaatlerini çıkardık. Toplam 50’ye yakın vaatleri var. 28 tanesi hali hazırda uygulanıyor. 15 yıldır uygulanan vaatlerini tekrardan sunan bir anlayış söz konusu. Bu millete saygısızlık. Milleti ciddiye almamak demek. 18 yaşından küçüklere ücretsiz sağlık hizmeti diyorlar. Ama biz bunu 10 yıldır uyguluyoruz. Muharrem diyeceğim ben. Cumhurbaşkanımız öyle söylüyor. Yeni bir şeymiş gibi piyasaya söylüyorlar. Bunları milletimiz görüyor. Biz yapmaktan bahsediyoruz. Türkiye’yi geleceğe güçlü şekilde götürmekten bahsediyoruz. Gençler için daha çok iş imkanı oluşturmaktan bahsediyoruz. Kadınlarımızı destekleyerek daha güçlü hale getirmekten bahsediyoruz. Diğer tarafa bakıyoruz, yıkmaktan bahsediyor. Yapılanları geriye götürmekten bahsediyorlar. Eski Türkiye’nin jeneriğini çevirmekten başka hiçbir şey yapmıyorlar. Milletimiz inşallah 24 Haziran’da bu yıkım ittifakına gereken cevabı tüm Türkiye’de verecekler diye inanıyorum. Pusuda bekleyenler var. Gezi olayları, 17-25 Aralık'ı yaşadık. En son 15 Temmuz gibi bir ağır darbe girişimi olayını yaşadık. O dönemlerde başaramadıklarını gene yeni senaryolarla ortaya koymak isteyen pusuda bekleyen bazı şer odakları var. Milletimiz bunlarında farkında. O şer odaklarına izin vermeyecek” dedi.

BAKAN SARIEROĞLU, KOVANCILAR VE PALU İLÇELERİNE GEÇTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu daha sonra beraberindeki Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Hadi Tunç ve İl Yöneticileriyle beraber Kovancılar ve Palu ilçelerini ziyaret etti.

Palu ilçesinde bir otelin açılışını gerçekleştiren Bakan Sarıeroğlu, Kovancılar ilçesinde de Ahşap ve Bakır İşletmeciliği kursundaki kadınlarla da bir araya geldi.

SARIEROĞLU: BU HAFTAYI ÇOK ÇALIŞARAK GEÇİRECEĞİZ

İlçe sakinlerine seslenen Bakan Sarıeroğlu, “Son viraja girmiş durumdayız. Bugün Ramazan Bayramı'nı kutluyoruz. İnşallah gelecek hafta Pazar günü gece saatlerinde demokrasi meydanında Allah bizlere kutlamayı nasip eder. 16 yıldır milletimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışan, doğusuna batısına, kuzeyine güneyine aynı hizmetlerle vatandaşlarımızın hak ettiği güzel hizmetlerle buluşturan, ülkemize yönelik büyük hayalleri olan Cumhurbaşkanımız için bu haftayı çok çalışarak geçireceğiz. Sayılı gün çabuk geçiyor" ifadelerini kullandı.

SARIEROĞLU: ZAFERLER YAZAN TÜRKİYE’DEN RAHATSIZLAR

Konuşmasını sürdüren Sarıeroğlu, "Tüm mazlum ve mağdur coğrafyadaki kardeşlerimizi için çok çalışmaya mecburuz. Dünyada çok önemli süreçler yaşanıyor. Haritalar baştan yapılmaya çalışılıyor. Bölgemizde yaşanan gelişmeler, Kudüs’te yakın zamanda yapılan saldırıları görüyorsunuz. Bu tarihi süreçlerde çok büyük, güçlü ve uyanık olmalıyız. İslam aleminin temsilcisi olmuş bir liderimiz var. Kudüs’e ve kutsal mekanlara karşı yapılan süreçlerde tek ses çıkartan lider Cumhurbaşkanımız olmuştur. İslam teşkilatlarını toplayarak tüm dünyaya gür bir mesaj vermişti. Bundan dolayı rahatsızlar. Recep Tayyip Erdoğan’ın gür çıkan sesi, haksızlıklara dimdik duruşlarından rahatsızlar. Türkiye’nin ilerlemesinden, kalkınmasından, gelişmesinden rahatsızlar. Doğusundan batısına 81 ile hizmetlerle buluşturulmasından, yerli ve milli sanayiyi geliştirmemizden, savunma sanayini geliştirmemizden rahatsızlar. Terörle mücadele bugün Kandil'de, Zeytin Dalı Operasyonu ile Afrin’de, daha önce Fırat Kalkanı ile Elbab’da zaferler yazan Türkiye’den rahatsızlar. Daha çok rahatsız olmaya devam edecekler” diye konuştu.

SARIEROĞLU: GÜÇLÜ BİR EKONOMİMİZ VAR

24 Haziran’ın dönüm noktası olacağını dile getiren Sarıeroğlu, "Bugüne kadar 16 yıldır hem hizmet etmek için var gücümüzle çalıştık, hem de önümüze çıkartılan engelleri aşmak için mücadele ettik. Partimizi kapatmak istediler. Cumhurbaşkanı seçmek istedik 367 krizini çıkardılar, muhtıralar yedik. Sonrasında gezi, 17-25 Aralık, MİT krizleri ve en son 15 Temmuz ile tarihimizin dünyada hiçbir ülkenin karşı karşıya kalmadığı en büyük ihanet ile karşı karşıya kaldık. 15 Temmuz gecesi bu millet tüm dünyaya tek yürek ve ses olunca bu vatana ecdadımızdan kalan ruh ile nasıl sahip çıkılacağını gösterdik. Düşmanlarımıza nasıl korku salınacağını herkese gösterdi. Allah milletimizden razı olsun. O gece sokaklara çıkmasaydınız belki bugün burada bir arada olmayacaktık. 15 Temmuz’da yapamadıklarını şimdi seçim arifesinden ekonomik girişimlerle yapmaya çalışıyorlar. Ama Türkiye eski Türkiye değil. Çünkü güçlü bir ekonomimiz var. 81 milyon vatandaşımız için hizmetlerimizi daha da artırarak devam ettireceğiz. Bugüne kadar milletimize hizmetkar olduk. Milletimize olan sevdamız ve aşkımızla her türlü zorluğu aşarak hem içeride hem de dışarıda büyük bir mücadele vererek, ülkemizi 3,5 kat büyüttük. Hastaneler, yollar, üniversiteler ile ülkemizin 4 bir yanını donattık. 24 Haziran'dan sonrada kalkınmamıza ve gelişmemiz devam edeceğiz. Çok hızlı karar alabilen ve anında hareket edebilen bir yapı ile güçlü bir lider ve meclisle Türkiye’yi hiç kimse durduramayacak. Büyüme kalkınma yolunda hep beraber rekorlarla imza atmaya devam edeceğiz. Her şey çocuklarımız için" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
baldız neden öptü
baldız neden öptü - 6 yıl Önce

ne kadar sınır dışı edilen varsa gelsin biz bakarız sorun yok kendi vatandaşımızdan keser onlara bakarız çok zenginiz ya her tarafımız petrol maden altınlarla yatıp kalkıyoruz ya gelsinler bakarız onlara imamlar sınırdışı edilmiş sorunumuz bu ya başka sıkıntımız yok sanki

Kadir
Kadir - 6 yıl Önce

Çok güçlü ekonomimiz var. Sırf bu yüzden fabrika yerine çağrı merkezi açıyoruz. Bu ekonomimizin güçlü olduğunu gösteriyor. Siz her şeyi dışarıdan ithal ettiğimize (Et, kıyma, koyun, inek, fasulye, mısır, pirinç, saman, iğneden ipliğe her şeyi), doların 5 lira olduğuna, mazotun 6 lira olduğuna, şeker fabrikalarının satıldığına ve diğer şeylere bakmayın. Bunlar ekonomimizin güçlü olduğunu gösteriyor. Hem dış mihraklar filan var ya, şu Fransa, Amerika, İsrail, İngiltere, Hollanda, Almanya ve diğerleri var ya hani, onlar işi gücü bırakmış, bizim üzerimizde oyun oynuyorlar. Bizim üretmemizi onlar engelliyor. Şeker fabrikalarının satılmasının nedeni de onlar, dışarıdan et, kıyma, koyun, inek, fasulye, pirinç, saman, iğneden ipliğe her şeyi alıyor olmamızın nedeni de onlar. Ekonomimiz çok güçlü yani. Bu nedenle seçimde üzerimizde oynanan oyunu bozacağız. "Tamam" mı?

baldız neden öptü
baldız neden öptü @Kadir - 6 yıl Önce

kadir bey doğru söylüyon da bunlar anlamaz yapmak istedikleri aynen şu millet in yüzü gülüyor herşey güllük gülüstanlık diye gösteriyorlar. çağrı merkezi açıyorlar nedenmi milletin öyle dertleri varki kendieleri değil çağrı merkezi dinlesin diye açtırıyorlar

SIRADAKİ HABER

banner137