Bakan Tüfenkci Neden Sitem Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci Malatyalı hemşehrilerine sitem etti. Bakan Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a söz verdiklerini ama sözü yerine getiremediklerini ifade etti. İşte Bakan Tüfenkci’nin o sitemi…

Bakan Tüfenkci Neden Sitem Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci bir toplantı da Malatyalı hemşehrilerine sitem etti.

Bakan Tüfenkci’nin sitem ettiği konu ise Malatya’ya yeni yapılan stadyumla ilgiliydi.

STADYUM DOLMAYINCA SİTEM ETTİ

Tüfenkci, Malatya’nın spor alanında Evkur Yeni Malatyaspor ile başarı yakaladığının altını çizdi, amatör sporlarda da kulüp sayısının 2002’den bu yana 70’ten 156’ya yükseldiğini söyledi.
Tüfenkci, spordaki bu çabalara rağmen Malatya’ya yeni açılan stadyumun doldurulamaması konusunda sitem etti.

“CUMHURBAŞKANINA SÖZ VERMİŞTİK”

Stadyumun dolmamasıyla ilgili konuşan Bakan Tüfenkci, “Cumhurbaşkanımıza stadı dolduracağımıza söz vermiştik ama Malatyaspor maçlarında tribünler boş kalıyor” dedi.

27 BİN 044 KAPASİTELİ

11 Mayıs 2012 yılında temeli atılan 27 bin 44 koltuk kapasiteli Malatya Stadyumu, Cumhurbaşkanı tarafından açılışı yapılmıştı. Stadın iç ve dış cephesinde kayısıyı andıran obje ve renkler kullanıldı. Dış cephesinin üst kısmında turuncu bir bölüm bulunan stadyumun, koltukları da sarı, kırmızı, bej renklerine büründü. Stadyumda, skorboard, restoran, kafeteryalar, VIP salonları, televizyon yayınlarının yapılacağı bölümler, basın bölümü, kapalı otoparklar, seyirci ve sporcu girişi gibi alanlar da tasarlanarak tamamlanmıştı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MEHMET KÜNKÜL
MEHMET KÜNKÜL - 6 yıl Önce

MALATLALILAR ÇOK AYIP ETMİŞ O STADIN FUL ÇEKMESİ AYIP YAA

Bayram Keleş
Bayram Keleş - 6 yıl Önce

Türkiye'de futbolu bitirdiler. Passolig başta olmak üzere, diğer etkenlerle futbol bitmiştir. Yeni stadyumlar, boş tribünler... Boş tribünleri görüp hayıflanmayan, bunu dert etmeyen, çözüm üretmeyen bir TFF. TFF, her birimiyle sınıfta kalmıştır. İnsanları futbola küstürdüler. Geçtiğimiz hafta oynanan Altınordu - Eskişehirspor karşılaşmasında, Eskişehirspor'un 12-13 yaşlarındaki altyapı oyuncuları Passoligleri bulunmadığı için stadyumdan çıkarılmış. Hal böyleyken stadyumların dolmadığından dem vuruluyor.

SIRADAKİ HABER

banner137