Bakan Yardımcısı Alpay, Elazığ’da

Elazığ’a gelen Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bakan Yardımcısı Alpay, "Elazığlı seçmenin desteği ve teveccühü ile Şahin Şerifoğulları'nın seçileceğine inancım tamdır" dedi.

Bakan Yardımcısı Alpay, Elazığ’da

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay Elazığ’a gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakan Yardımcısı Alpay, Elazığ programı kapsamında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu da ziyaret etti.

ALPAY: CİDDİ HAZIRLIKLAR YAPILDIĞINI GÖRMEK LAZIM

Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şuay Alpay, “31 Mart seçimlerine giden süreçte ülkemizin karşı, karşı kaldığı temel problemler riskler ve tehditler açısından bakıldığında Türkiye’nin bu bir beka seçimi olarak görünüyor bu çok açık. Uluslararası alanda Türkiye’ye karşı yapılmak istenenler içerdekiler maalesef sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bazı çevrelerin olumsuz yaklaşımlarıyla yapılmak istenen şeyler birlikte değerlendirildiğinde Türkiye’nin bütün olarak başına çorap örmek isteyen bir zihniyetin yaklaşımı ve halen çok ciddi hazırlıklar yapıldığını görmek lazım” dedi.

ALPAY: BUNU BİR BAYRAK YARIŞI OLARAK GÖRÜYORUZ

Seçim sürecine ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Şuay Alpay, “Elazığ’da 31 Mart da Şahin Şerifoğulları’nın Mücahit Yanılmaz kardeşimden bayrağı alıp yapılan hizmetleri artırarak devam etme kararına destek olmak istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağımı açıklamış burada gelip tekrar çalışmıştım. O zaman da katkıda bulunmuştum.  Şahin Şerifoğulları kardeşimiz eğitimli müktesebatı kişiliği ile hepimizin takdir ettiği bir kardeşimiz. O zaman Milletvekilliği nasip olmadı. Elaziz gibi köklü bir medeniyete sahip bu Muhteşem şehrin emini olarak inşallah Belediye Başkanlığı bayrağını Mücahit Yanılmaz bey den teslim alacak. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. O bayrağı daha yükseklere taşıyacak. Biz Şahin Şerifoğulları’nın her süreçte destekledik. Desteklemeye devam edeceğiz göreceksiniz genç ve dinamik bir arkadaşımız. Meselelere ihtiyatlı yaklaşıyor. Projelerini açıklayacak onun hazırlığını yapıyor. İnanıyorum ki çok önemli projeleri kamuoyu ile paylaşmış olacak. Ciddi bir ekiple inşallah bu şehri uzun yıllar idare edecektir. Bizlerde kardeşimizin yanında olacak her süreçte beraber olacağız şartlar elverdikçe bunu yapmaya çalışacağız” dedi.

ALPAY: MUSTAFA GÜR KARDEŞİMİZİ VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM

Bakan Yardımcısı Alpay, “Bugün de Amatör spor kulüpleri federasyonu Elazığ şubesini ziyaret ettik.  Mustafa Gür görevi Şahin Şerifoğlu kardeşimizden devir aldı. Mustafa Gür kardeşimizi ve yönetimine başarılar diliyorum. Burası Bizim Milletvekilliği dönemimizde hizmete aldığımız bir mekan sporun kalbi.  Bu arada kadim dostlarımız var onlarla sık sık bir araya geliyoruz. Bugün de Mustafa Gür kardeşimizi tebrik etmek hem de Şahin kardeşimizle genel müzakere etmek istedik. Ben bu ülke ve bu şehir için emek veren bütün arkadaşlarımı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.

ALPAY: ELAZIĞSPOR’UN DA BU SIKINTILI SÜREÇLERİ ATLATACAĞINA İNANIYORUM

Şuay Alpay Şahin Şerifoğulları’na başarılar dileyerek “Göreceksiniz Cumhur ittifakı ülke genelinde çok yüksek bir başarıyla 31 Mart seçimlerini zaferle taçlandıracak. Elazığ’da bu zafer inşallah hak ettiği yeri ve olması gereken yeri alacak. Şahin Şerifoğlu kardeşimize başarılar diliyorum. Spor camiasında emek vermiş bir kardeşiniz olarak Elazığspor’un da bu sıkıntılı süreçleri atlatacağına inanıyorum. Mustafa Aksu kardeşimizi de tebrik ediyorum ona inanıyorum onunda katkısı olacak. Bu şehir marka değeri olan Elazığspor ile genç ve dinamik bayrağı devir alacak şehir başkanımızla yöneticilerle hak ettiği noktaya gelecek buna inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2019, 19:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Ercan
Ercan - 5 yıl Önce

Elazığ şehri ve halkı terörist destekçisi şehirler kadar yatırım ve değer görmüyor. Elazığ'ın sahibi, siyasetçisi ve bürokratı yok. Çünkü seveni yok. Laf ile peynir gemisi yürümüyor.

Kim seni değerlendir sin
Kim seni değerlendir sin - 5 yıl Önce

Sizin gibi şer yüzünden verdiğimiz oylara pişman olur hale geldik

sedat
sedat @Kim seni değerlendir sin - 5 yıl Önce

son pişmanlık neye yarar? kendi düşen ağlamaz.halklar hak ettikleri şekilde yönetilir. bu sözler sizler için çok uygun. yıllarca verdiniz oy bu saatten sonra pişman olsanız ne olur?

Yeliz
Yeliz - 5 yıl Önce

Beyefendi parsa toplamayı mı gelmişler acaba? Geçti o milleti uyuttuğunuz günler Sayın Alpay. Reiste Elazığa gelse boş inanki. Bittiii maaaaaaaaaaammmmmm.

kazım
kazım @Yeliz - 5 yıl Önce

yıllarca akpye oy verenler,yılların akplileri şimdi "akpye oy vermeyin" der olmuş. ne komik

Değiştir
Değiştir - 5 yıl Önce

Biz diyoruz ki zararın neresinden dönersen kardır. Zararı gördük ve burda dönüş yapıyoruz kim ne derse desin. Akp ye çizgiyi çekiyoruz bu seçimde. Değişim şart artık.

Geç kaldınız
Geç kaldınız @Değiştir - 5 yıl Önce

Çizgi çekiyorsunuz ha? güldürmeyin adamı.siz yine bir bahane bulur verirsiniz."Yav kime verek haaaa" dersiniz.

erdem
erdem @Değiştir - 5 yıl Önce

17 yılın sonunda mı anladınız bunu? ne büyük erdem...

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Vay be gelin gelin memleketi yoldunuz bitirdiniz daha ne kaldı alacak acaba değişim şart


SIRADAKİ HABER

banner137