Bakan Yardımcısı Alpay, Pakistan’da

Resmi temaslarda bulunmak üzere Pakistan’ın başşehri İslamabad’a giden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Zafar Mahmud Abbasi ile görüştü, daha sonra ise yeni atanan Savunma Üretim Bakanı Naim Halid Lodhi ile görüşmeler de bulundu.

Bakan Yardımcısı Alpay, Pakistan’da

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Pakistan’ın başşehri İslamabad’a gitti.

İlk ziyaretini beraberindeki heyetle birlikte Ravalpindi şehrinde Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı olan Oramiral Zafar Mahmud Abbasi’ye gerçekleştirdi.

Daha sonra Şuay Alpay, göreve yeni atanan Savunma Üretim Bakanı Naim Halid Lodhi ile görüşmeler de bulundu.

İŞBİRLİĞİ YAPILACAK

Bu görüşmelerde iki dost ve kardeş ülke Türkiye ile Pakistan arasında savunma sanayii alanında işbirliğinin daha fazla geliştirilmesi için yapılabilecekler konuşuldu.

Alpay, Türkiye’nin, Pakistan’ın donanmasının geliştirilmesi ve güçlendirilmesi için bütün imkan ve yeteneklerini seferber edebileceklerini ifade etti.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I TEBRİK ETTİLER

Görüşmelerde hem deniz Kuvvetleri Komutanı hem de Savunma Üretim Bakanı dünyanın büyük liderlerinden kabul ettikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı seçim zaferinden dolayı yürekten kutladıklarını bildirdiler.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
elazığlı
elazığlı - 6 yıl Önce

bir dahaki seçime kadar elazığ bitti yani the end başka seçimde yine gelir yine sizi kandırırız.ha bu arada elazığa hayalet uçak gelecekmi bu memlekete çok lazımya o yüzdennnnnnnnnnnnnnn

SIRADAKİ HABER

banner137