Bakan Yardımcısı Tunç, AK Parti SKM'yi Ziyaret Etti

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, Elazığ’daki programı kapsamında AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Tunç, AK Parti SKM'yi Ziyaret Etti

Elazığ’a gelen Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, AK Parti SKM’ye giderek, İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları ile bir araya geldi.

GÜRGÖZE: MİLLETİMİZE HİZMETİ DEVAM ETTİRMEYİ ARZU EDİYORUZ

Bakan Yardımcısı Tunç’u ağırlayan AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “hem şehrimize, kendi evinize hem de seçim koordinasyon merkezimize hoşgeldiniz. Türkiye yerel seçim arifesine girdi. Son 5 günlük bir sürecimiz kaldı. Biz Elazığ il teşkilatı olarak bütün beldelerde, ilçelerde ve il merkezinde hummalı bir şekilde çalışmalarımızı nihayete erdirmeye ve Allah nasip ederse 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde tüm belediyeleri alma hedefiyle yola çıktık. Çalışmalarımızı belediye başkan adaylarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatımızın her kademesinde görev alan arkadaşlarımızla yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Allah nasip ederse AK Partili belediyelerle milletimize hizmeti devam ettirmeyi arzu ediyoruz. AK Partili belediyeler merkezi hükümetle birleşince milletimize 17 yıllık süreç içerisinde çok önemli hizmetlerde bulundular. İnşallah yeni seçilecek olan belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, il genel meclis üyelerimizle bundan sonraki süreçlerde yenilenen ve güçlenen kadrolarla çok daha hizmeti Elazığ’da vermeye devam edeceğiz” dedi.

TUNÇ: İSTİKRARIN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ

Ülkedeki istikrarın devam etmesi temennisiyle konuşmasına başlayan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Hadi Tunç, istikrarın önemine vurgu yaptı. Bakan Yardımcı Tunç, “Öncellikle sizlere başarılar diliyorum. Umarım arzuladığınız sonucu alırsınız ve ülkemizdeki istikrar da sürmüş olur. Biz Tarım ve Orman Bakanlığı olarak Elazığ’la ilgili birçok projemiz var. Bu projeleri görmek ve yerinde incelemek üzere ve önümüzdeki dönemi planlamak üzere geldim. Hem bu projelerimizin sürdürüle bilir bir şekilde sürmesi açısından istikrarın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Vatandaşlarımıza bunu anlatmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.  

TUNÇ: ÜLKEMİZDE İSTİKRARIN SÜRECEĞİNİ UMUT EDİYORUM

Bakan Yardımcısı Tunç, “En önemli şey tarımda sürdürüle bilirlik diye bir kavram var. Bütün dünyada en önemsenen konu bu. Sürdürüle bilirlik. Bir kaynağı bir tarım arazisini sürdürüle bilir bir şekilde kullanmak gerekir. Aslında yönetimde de bu önemli bir şeydir. Sürdürüle bilir bir yönetim, istikrarlı bir yönetim her açıdan çok faydalı olacaktır. Bizim tarım politikalarımız açısından da çok faydalı olacaktır. Ülkemizde istikrarın süreceğini umut ediyorum. Bu konuda her vatandaşımızın istikrarın sürmesi ve devam etmesi açısından buna destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bu seçim son derece önemli. Bu seçimler yeni hükümet sisteminden sonraki ilk seçimler. Bu ilk seçimlerin bir güven tazelemesi seklinde gerçekleşeceğini düşünüyorum” dedi.

TUNÇ: ELAZIĞ POTANSİYELİ YÜKSEK BİR İL

Türkiye’nin tarım potansiyeli ile ilgili de bilgiler veren Tunç, bakanlığın çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tunç, “Elazığ’ımız potansiyeli yüksek bir il. Ama biz bu potansiyeli şuana kadar yeterince harekete geçirememişiz. Bunların su kaynaklarını tarım arazilerinde etkin ve verimli bir şekilde kullanılmasından tutun, bahçe ve tarımsal çeşitliliğin artırılması, örtü altı tarımın geliştirilmesiyle alakalı bir çok konuya, mera islahları gibi birçok konuda inşallah önümüzdeki süreçte istikrarın devamı halinde hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Özellikle Elazığ’la alakalı birçok proje var. Bu projelerimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137