Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Odası’nın Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi.

Genel Kurulda Başkan Cebrail Top, Leyla Yıldırım ve Özer Macit başkan seçilmek için ter döktü.

YILDIRIM: BİZİMLE BİR AY BOYUNCA SEÇİMLERDE ÇALIŞAN GÖNÜL VEREN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Adayı Leyla Yıldırım, “Demokrasinin en güzel yaşandığı alanlardan biridir seçimler. Biz bu seçimleri çok yaşadık. Hep birlikte inanıyorum bugün çok güzel bir ortamda kardeşçe dostça bir seçim yapacağız ve salondan kim seçilirse birbirimizi tebrik edip de ayrılacağız. Ben burada öncelikle bizimle bir ay boyunca seçimlerde çalışan gönül veren bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MACİT: BUGÜN BURADA ALLAH’IN İZNİYLE SANDIKTAN HÜR İRADE ÇIKACAK

Başkan Adayı Özer Macit ise, “Ben burada şunu ifade etmek istiyorum; bugün ne olursa olsun buradan esnafımızın hür iradesi çıkacaktır. Biri eski çalıştığım başkanım Sayın Cebrail bey diğeri beraber çalıştığım Leyla hanım. İkisi de başımın tacıdır. Burada şunu ifade etmek istiyorum; kimse birbirine düşman değil. Hepimiz abi kardeşiz. Biz sağ duyudan yana olacağız. Neticede Cebrail abiyle beraber çalıştık kötüleyecek değiliz, Leyla hanımla beraber çalıştık kötüleyecek değiliz. Bugün burada Allah’ın izniyle sandıktan hür irade çıkacak” şeklinde konnuştu.

TOP: BAKKALI BAKKAL YÖNETSİN AMACIMIZ BU

Seçim öncesinde konuşan Başkan Cebrail Top da, “Bakkallık yap; çünkü niye yap? Bakkalın duygularını anlayasın. Bende gelip senden her gün alışveriş yapacağım. Domates sat, biber sat, pirinç, bulgur sat ki onu öğrenesiniz adam satmayasınız. Gerçekten Leyla hanımla güzel görevler yaptık. Ama bizim bir sloganımız vardı Leyla hanım. Bakkalı bakkal yönetsin amacımız bu. Size layık olalım. Ama biz sallamaya, sallanmaya gelmiyoruz. Biz kucaklamaya geliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından seçime gidildi.

CEBRAİL TOP GÜVEN TAZELEDİ

Seçimlerin galibi 702 oy ile mevcut Başkan Cebrail Top oldu.

Diğer aday Özer Macit 357 oy aldı.

Bir diğer aday Leyla Yıldırım ise 207 oy aldı.

Seçimde 15 oy ise geçersiz sayıldı.