Elazığ’da 14 - 31 Aralık tarihleri arasında Elazığ’da düzenlenmesi planlanan ve kamuoyunda büyük tepki çeken fuar, Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık’ın hazırlayıp sunduğu “Gündem” programında gündeme gelmişti.

Kamuoyunda büyük tepki çeken fuar ilgili geçtiğimiz günlerde Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top açıklamalarda bulunmuştu.

Cebrail Top, şehir yöneticilerinin düzenlenecek fuarla ilgili bilgisi olmadığını yinelemiş, “Eğer, bu etkinlik yapılırsa, ben kendimi burada yakacağım” demişti.

İl yöneticileri ise bu duruma duyarsız kalmadı ve yapılacak olan fuarı iptal etti.

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, fuarın iptal edilmesinin üzerine il yöneticilerine teşekkür etti.

TOP: BÜTÜN YÖNETİCİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayii Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, “İlimizde Özel bir Alışveriş Merkezi tarafından yapılması planlanan Gıda ve Yöresel ürünler Fuarının Ülkemizde ve İlimizde Pandemi’den dolayı zor günler geçiren esnaflarımızı daha kötü duruma sokacağını İl Yöneticilerimizle görüşerek Esnaflarımızın zor günler yaşadığını bildirmemiz üzerine çağrımıza duyarsız kalmayan başta Sayın Valimiz Erkaya YIRIK bey’e Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları’na AK Parti il Başkanı Sayın Şerafettin Yıldırım bey’e Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanımız Cemil Erdem bey olmak üzere bütün yöneticilerimize Temsil etmekte olduğum kurum ve Esnaflarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.