Bakkallar Odası ve Zabıtadan Ortak Denetim

Bakkallar Odası ve Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaldırım ihlalleri ve korona tedbirleri denetimi gerçekleştirdi.

Bakkallar Odası ve Zabıtadan Ortak Denetim

Esnaflar tek tek denetledi; Kurallara uymayanlar uyarıldı.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top ve Elazığ Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri esnafı kaldırım ihlali ile korona virüs tedbirlerine uyulması noktasında hatırlatmalarda bulundu.

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Ayaz, denetimleri sürdüreceklerini belirterek, özelikle kaldırım ihlallerine kesinlikle müsaade edilmeyeceğini söyledi.

AYAZ: ESNAFLARIMIZIN DAHA RAHAT ORTAMDA ÇALIŞMALARI İÇİN İŞLEMLERİ BAŞLATTIK

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Ayaz, “Bugün şehir geneli kaldırım ihlalleri ile ilgili maske mesafe, hijyen ile ilgili bir çalışma başlattık. Oda başkanımız Cebrail Bey ile birlikte şehir genelinde esnaflarımızın uyması gereken kurallar hakkında esnaflarımızı bilinçlendirdik. Burada sorunlu olunan bazı yerlerde denetimimizi yoğunlaştırdık. Özellikle kaldırım ihlalleri ve çay ocakları market ve manavlarla alakalı bir çalışma başlattık. Yayalar daha rahat yürüyebilmesi için esnaflarımızın daha rahat ortamda çalışmaları için işlemleri başlattık” diye kaydetti.

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top ise esnafların çoğunluğunun kurallara uyduğunu söyledi.

TOP: VATANDAŞLARIMIZIN HAKLARI KONUSUNDA SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ

Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, “Kaldırım ihlalleri ile ilgili hijyen ve maske konusunda esnaflarımıza eğitim amaçlı bilgilendirmek istedik. Bu anlamda özellikle sayın belediye başkanıma çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın hakları konusunda sürekli istişare halindeyiz. Vatandaşlarımızın kul hakkını yememe adına esnafları sürekli uyarıyoruz. Biz her zaman şunu söylemek istiyoruz müşteri bizim veli nimetimizdir” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137