Bakkallar Odası Yaraları Sarmak İçin Kolları Sıvadı

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası yaptığı gıda alışverişi ile hem depremde siftah yapamayan esnafının hem de depremzedelerin yüreğine dokundu.

Bakkallar Odası Yaraları Sarmak İçin Kolları Sıvadı

Elazığ Valiliği öncülüğünde Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası, depremzedeler için odaya kayıtlı esnafından gıda alışverişi yaparak hem esnafın hem de depremzedelerin yüreğine dokundu.

TOP: DEVLETİMİZ ÇOK GÜÇLÜ

Gıda sektörü üzerine iş yapan esnaflarımız yaşanan depremden çok etkilendi diyen Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Cebrail Top, “Bildiğiniz gibi bizim bu deprem anında esnaflarımız çok etkilendi. Herkes etkilendi ama gıda sektörü çok etkilendi. Türkiye’nin dört bir yanından gıda yardımları geldi ilimize. Allah onların hepsinden razı olsun. Yaralarımıza ortak oldular. Fakat 1790 tane bakkal, bayi, gıda işleten üyelerimiz var. Haliyle şu anda işlerinde siftahsız işlerini, dükkanlarını kapatıyorlar. Bununla ilgili sayın valime, sayın milletvekilime, sayın bakanımıza bu sıkıntılarımızın giderilmesi için taleplerimiz oldu. Sağ olsunlar, devletimiz çok güçlü. Acılarını paylaşıyorlar. Sürekli bakanlarımız burada. SMS yoluyla değerli üyelerimize bu ürünlerini bize getirip ücret karşılığı getirip valiliğe teslim etmemiz gerekiyordu. Bunu yaklaşık 20 gündür yapıyoruz. Gelmeyen üyelerimiz, getiremeyen üyelerimizi de bizzat gelip esnaflarımızın gıda alımını; anında da ücretini ödüyoruz. En azından bir nebze katkı olsun. Bu psikolojiden, bu sıkıntıdan kurtulsunlar diye böyle bir çalışmamız var. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımız sabırlı olsunlar. Elazığ daha güzel olacak. Az sabredecekler, 5-6 ay sonra bu krizi fırsata çevireceğiz” ifadelerini kullandı.

Esnaflar ise yapılan duyarlı çalışmadan dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137