Bakkallar Odasına Kadın Aday

Kantinciler Odası Elazığ Şube Başkanı Leyla Yıldırım, Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası başkanlığında aday olduğunu açıkladı

Bakkallar Odasına Kadın Aday

Kantin İş Sendikası Elazığ Şube Başkanı Leyla Yıldırım, Ocak ayında kongresini gerçekleştirecek olan Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

YILDIRIM: BAŞKANLIK İÇİN ADAYLIĞIMI AÇIKLAMIŞ BULUNMAKTAYIM

Yıldırım, “Kantin İş Sen ve KABÜDER ailesi olarak deprem ve pandemi sürecinde üye ve meslektaşlarımızın mağduriyetlerini sürekli gündemde tutarak onların sesi olmaya gayret etmiş bir kardeşinizim. Sizlere daha iyi ve etkili hizmet etmek amacıyla 2022 Yılı Ocak ayında yapılacak Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayiler Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığımı açıklamış bulunmaktayım. Nitelikli, uzman, liyakatlı, çözüm odaklı kadrolarımız ile katılımcı, şeffaf, ilkeli bir yönetim anlayışını benimsiyor, ben değil biz olmayı hedefliyoruz. Biz, bu  inançla talip olduğumuz hizmet yolunda, inandığımız değerler çerçevesinde bu görevi de en güzel şekilde yerine getirme gayreti içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
.
. - 2 yıl Önce

Eyyyy Elazığ halk uyannnn. Oda, birlik ve kooperatif başkanlarının aldığı maaşlardan haberin var mı? Yıllardır hep aynı kişiler neden başkanlık yapıyor? Bu şehire faydaları ne? Bir fuar bile düzenleyemiyorlar. Sonradan birbirlerine böyle rakip oluyorlar. Çünkü maaşları çok iyi. Faydaları sıfır.

Senin ne olduğun belli
Senin ne olduğun belli - 2 yıl Önce

Sen kimsin aday oluyorsun Cebrail seni bir yere getirdi şimdi rakip mi oldun sen kim mevcut Başkan kim

ELAZIĞIN YERLİSİ
ELAZIĞIN YERLİSİ @Senin ne olduğun belli - 2 yıl Önce

bayan başkan adayı olunca senin niye zoruna gidiyor artis sen kimin düdüğünü çalıyorsun hanım efendi başkan olsun sana ne rantınmı kesilecek fosso.

Yalakalık yaptın başkana önceden
Yalakalık yaptın başkana önceden - 2 yıl Önce

Şimdi gelip Başkan adayı oldu sana kim oy verecek seni esnaf tanıyor kim olduğu

elazığlı
elazığlı @Yalakalık yaptın başkana önceden - 2 yıl Önce

kim olduğunu bilmeden laf atma çakal sen onun rahmetli babasının kim olduğunu biliyormusun zibidi

He bilim
He bilim - 2 yıl Önce

Babasinin IV murat oldugunu soyliker

SIRADAKİ HABER

banner137