Barış Bebeğin Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

Kas hastalığı olarak bilenen SMA tip 1 hastası Barış bebeğin hikâyesini daha öncede dile getirmiştik… 20 aylık barış bebeğin tek çaresi olan ilaç için halen beklenilen yardım toplanamadı. Bir evlatlarını daha aynı hastalıktan yitiren gözü yaşlı Seyhan ailesi kampanyanın tamamlanması için destek bekliyor.

Barış Bebeğin Annesinin Feryadı Yürekleri Dağladı

SMA tip 1 hastası olan Barış bebek… Onun için vakit dar tedavisi içinde yapılan kampanya ile şuana kadar ancak  %35‘e ulaşıldı.

O küçük bedeni ile yaşam mücadelesi veriyor, anne baba ise çocuklarının ilacının temin edilebilmesi için mücadele ediyor.

Yoğun bakımdan çıkan Barış bebek şimdi evinde cihazlara bağlı olarak hayata tutunmaya çalışıyor.

ANNE SEYHAN: EVLADIM GÖZÜMÜN ÖNÜNDE ERİYOR

İlk çocuklarını da aynı hastalıktan kaybeden anne Seyhan, “Kampanyamızın yüzde 35’e ulaştırdık. Burada tıkandık. Ben buradan herkese yine sesleniyorum. Defalarca seslendim kimse duymadı. Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nin Başkaynak Köyü’nde yaşıyorum. Bir köyde yaşadığım için, evladımın sesini kimseye duyuramadım. Allah rızası için ne olur artık evladımın sesini duyun. Ben şu an oğlumu evde getirdim ama yoğun bakımdan hiçbir farkımız yok. Cihazlara bağlı bir şekilde her gün gözümüzün önünde evladım eriyor. Ben artık buna dayanamıyorum. Daha sabah evladım morardı, nefes alamadı. Satrasyonları sıfıra düştü. Çünkü her dakika yanında beklemek zorundayız. Evladım gözümün önünde eriyor ama ben hiçbir şey yapamıyorum. Çok korkuyorum. Çünkü bir evladımı kaybettim, ya Barış’ı da kaybedersem diye. Ne olur Allah rızası için artık evladımı görün. O zaten küçücük bedeniyle çok büyük acılar çekiyor, çok büyük mücadele veriyor. Ben 7/24 başında bekliyorum ama ne olur Allah rızası için herkes bize yardım etsin. Çünkü benim evladımın zamanı yok” ifadelerini kullandı.

BABA SEYHAN: BU İLACI TÜRKİYE’YE GETİRİN

Baba Seyhan, “Ben buradan yetkililere sesleniyorum. Sizlerde babasınız, sizlerin de evladı var. Eğer benim bu söylediklerimi duyuyorsanız, beni duyuyorsanız bu ilacı Türkiye’ye getirin, Allah aşkına getirin. Çünkü bu çocuklarımız artık melek olmasın. Nasıl söyleyeyim bir baba bir evladını kaybetmişse, bir evladı için mücadele ediyorsa buna destek olmaları lazım, bizlere destek olmaları lazım” şeklinde konuştu.

Evlatlarının sağlığı ile imtihan olan gözü yaşlı aileyi hem çaresizlik zorluyor hem de kampanyanın bitmemesi.

Sosyal medyada da #barışınsesi başlığı ile birçok paylaşımlarda yapılmaya devam ediyor.

Haydi Elazığ vakit dar... Barışın alamadığı nefesine nefes ol.

VİDEO

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2021, 20:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Zehra Bekar
Zehra Bekar - 2 yıl Önce

Yavrum benim duyun artık sesini 13 aydır hayata tutunmaya çalışıyor. Henüz bir şansı varken yurtdışındaki zolgensma tedavisi için lütfen destek olun. Birlik olursak başarabiliriz Barış bebekğin d yaşamak hakkı

Levent SERİNKAYA
Levent SERİNKAYA - 2 yıl Önce

Elazığı ın saygı deyer insanları barış bebeği geçen sene ramazan ayında tanıdım. üzülerek söylüyorum. durumları kötü . elazığda yaşayan aziz hemşehrilerim lütfen yardımcı olun . aile ciddi manada mağdur.

Oğuzhan İLHAN
Oğuzhan İLHAN - 2 yıl Önce

Elazığsonhaber sizden ricam mümkünse bu haberi sabit tutun daha çok yardıma vesile olmuş olursunuz inşAllah. ALLAH şifa versin yavrumuza

Ersan Üstün
Ersan Üstün - 2 yıl Önce

Lütfen Barış ı tedavisine ulaştırmak için bizlere destek olun.Her geçen gün kasları eriyor,dönülmez yola girmeden yolu bir an önce kısaltalım.

SIRADAKİ HABER

banner137