Başarıdan Başarıya Koşan, Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Elazığ’da İl Jandarma Komutanlığı görevinde de bulunan ve daha sonra başarılı çalışmalarından dolayı Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına getirilen Halis Zafer Koç, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla Korgeneralliğe terfi etti. Korgeneral Koç, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığı görevine devam edecek.

Başarıdan Başarıya Koşan, Halis Zafer Koç Korgeneralliğe Terfi Etti

Jandarma Genel Komutanlığına mensup bazı general ve albayların emekliliğe sevki, bir üst rütbeye terfileri ve yeni göreve atanmalarına ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yaklaşık 5 yıl Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinde bulunan ve o dönem "Fahri Hemşehrilik Beratı" verilen Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Halis Zafer Koç, korgeneralliğe terfi etti.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı görevinde bulunan Koç, 2012-2017 yılları arasında Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinde bulundu.

2017 yılında Tümgeneral olarak Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine terfi eden Halis Zafer Koç, oradan Jandarma Gene Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanlığı görevine getirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı Personeli 2020 Yılı Atama ve Terfileri Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Tümgeneral Halis Zafer Koç, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına atandı.

2021 Yılı Atama ve Terfilerinin Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Halis Zafer Koç, korgeneralliğe terfi etti.

Medya Grubumuz olarak Korgeneral Halis Zafer Koç’a görevinde başarılar diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2021, 11:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Bize ne
Bize ne - 3 yıl Önce

Bize ne faydası var. Milletle dalga geçeceğinize haber yapmayın reklam verin daha iyi

:(
:( @Bize ne - 3 yıl Önce

Kesinlikle yalakalıkta sınır tanımayan Elazığ medyası

Yusuf
Yusuf - 3 yıl Önce

Adam Erzincan'lı, Elazığ'la kel alaka. Allah akıl versin bizim basına.

SIRADAKİ HABER

banner137