Başarının Sırrını Anlattı

Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, Elazığ Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle buluştu

Başarının Sırrını Anlattı

Milli Türk Talebe Birliği’nin davetlisi olarak Elazığ’a gelen Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, Elazığ Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

“CAHİLLİKTEN VAZ GEÇECEK MİSİNİZ”

İmam Hatip Camisi’nde öğrencilerle buluşan Araştırmacı Yazar Abdurrahman Dilipak, Bir gencin zaman taşı tarihin akışını değiştirebilir. Bütün mesele şu; Allah’ın yardımının size ulaşmasını hak ediyor musunuz? Bu kadar cahil ve zalim bir topluluğa yardım etmez. Kitabında öyle diyor. Cahillikten vaz geçecek misiniz? Zulüm etmekten vaz geçecek misiniz? Kendi nefsiniz de dahil. Arkadaşınıza, komşunuza, ana, babanıza haksızlık etmekten vaz geçecek misiniz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2018, 19:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Murat
Murat - 5 yıl Önce

Milli Türk Talebe Birliği, Elazığ'a davet edecek başka birini bulamamış mı?

mehmet
mehmet - 5 yıl Önce

Bu Bukelemun provokatör kriptoyu kim İmam Hatip'e götürmüş. Bu adama İslamcı Yazar payesini kim verdi ve yıllardır ne işler çevirdi bunu şu Elazığda bilen tek bir vatan evladı yok mu?

Emre
Emre - 5 yıl Önce

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyette, Gazi Mustafa Kemal Atatürk hakkında söyledikleri ortada olan birinin "Başarının sırrını" anlatması çok komik. Çocuklara anlatılması gereken bir şey varsa, o da Atatürk'ün dünya görüşüdür. Çocuklar, cahil olmayan, ileri görüşlü, çalışkan, zeki, eğitimli ve her şeyden önemlisi iyi insan olmak istiyorsanız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek alabilirsiniz. Tarihin nasıl değiştirildiğini de ona bakarak görebilirsiniz.

orhan
orhan @Emre - 5 yıl Önce

Emre bey cok guzel yazmıssınız tebrık edıyorum..

SIRADAKİ HABER

banner137