Başdanışmanlar, Başkan Dumandağ’a “Hayırlı Olsun” Dedi

Yerli ve Milli Gençlik Konferansı için Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanları İhsan Şener ve Ayşe Türkmenoğlu’nun ilk durağı ticaret borsası oldu.

Başdanışmanlar, Başkan Dumandağ’a “Hayırlı Olsun” Dedi

Milli Türk Talebe Birliği’nin düzenlemiş olduğu Yerli ve Milli Gençlik Konferansı için Elazığ’a gelen Cumhurbaşkanı Başdanışmanları İhsan Şener ve Ayşe Türkmenoğlu, Vali Çetin Oktay Kaldırım ile birlikte Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı heyetini kabul eden Başkan Mehmet Ali Dumandağ, ziyaretten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

“GÜZEL PROGRAMLAR BURADA İCRA EDECEKLER”

Vali Kaldırım, heyetin Elazığ programı ile ilgili bilgiler vererek “ Cumhurbaşkanımızın baş danışmanları İhsan abimiz ve Ayşe hanım teşrif ettiler. Hem vatandaşımız ile kapalı çarşıda bir arada oldular. Hem de borsa başkanımız yeni seçildi ziyaret ettiler. Türk Talebe Birliğinde bir ziyaretleri olacak. Rektörümüzü ziyaret edecekler. Ben de kendilerine hoş geldiniz diyorum. Sefalar getirdiniz diyorum. İhsan abimiz bizim abimiz Karadeniz’den çok severiz kendisini. Dolu dolu bir insadır. Hem orduya hem de Türkiye’ye katkıları olmuştur. Ha keza Ayşe hanımda öyle. Ben kendilerine ilimize geldikleri için teşekkür ediyorum. Hoş geldiler sefalar getirdiler. Güzel programlar burada icra edecekler. Bizde kendilerini en iyi şekilde ağırlayacağız. Tekrar teşekkür ediyorum hoş geldiler sefalar getirdiler” ifadelerini kullandı.

“ELAZIĞ’IN BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖRÜYORUM”

Her gelişinde Elazığ’ın geliştiğini gördüğünü ifade eden Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, şehrin hizmetlerin en güzeline layık olduğunu söyleyerek “ Elazığ’a ben defalarca geldim. Her gelişim de Elazığ’ın büyüdüğünü görüyorum. Bir şeye gelirken de şahit olsun bir kere başkana hayırlı olsun diyorum. Sayın valimizi d burada görmekten çok mutlu oldum. Uzun yıllardır tanışırız. Çok büyük katkıları oldu. Burada da önemli katkıları olacaktır Elazığ’a onu değerlendiriyorum düşünüyorum Üniversitede biz gençler ile buluşmaya geldik . Sıcak insanları ile Elazığ hizmetlerin en güzeline laik. Başkanımız yabancı yatırımdan bahsetti. Bunu çoğaltarak devam ettirmemiz lazım. Ortaklaştırmamız lazım. Bunlar hem yatırım yapacaklar hem de bizim pazarımız haline gelecekler. Bunu da değerlendirmemiz lazım. Uç ürünler malum ürünler üreterek ki bunların erbabıdır sayın valim. İnşallah Elazığ’ımızı ekonomik anlamda kalkındırmasına da yardımcın olacaktır. Ben çok teşekkür ediyorum misafir perverliğiniz için ve teşekkür ediyorum hayırlı olsun diyorum başkanımıza da” diye kaydetti.

“ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPACAKTIR”

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu, Başkan Dumandağ’ın, Elazığ’a güzel hizmetler yapacağına inandıklarını söyleyerek “ Ayşe Hanım “ Elazığ’a düzenlediğimiz bir panel için geldik. Yerli ve milli paneli. Orada özelik ile kendi özümüze dönmenin ve kendi değerlerin kendi gücümüzün de farkına varmanın ne kadar önemli olduğunu gençlerimiz ile bir araya gelerek anlatmaya ve paylaşamaya çalışıyoruz. Bu vesile ile geldiğimiz bu Elazığ’da ticaret borsası başkanımızın da tekrar seçildiğini öğrendik. Bir hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah Elazığ için de 3 dönemdir yaptığı gibi çok güzel hizmetler yapacaktır. Ben Elazığ’a ve başkanımıza tekrardan hayırlı olsun diyorum” şeklinde aktardı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137