Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ve hastane yönetimi, Ramazan Bayramı dolayısıyla ailesi ve çocuklarından ayrı kalarak görevlerini yürüten sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Hastane Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş ve kurum yöneticileri tüm hizmet alanlarını ziyaret ederek çalışanların bayramlarını kutladı.

14 Mayıs Eczacılar Günü olması sebebiyle hastane eczacılarını da ayrıca ziyaret eden Başhekim Keleş eczacıların bayramlarını ve Eczacılar Günü’nü kutladı.

Pandemi polikliniği ve yoğun bakım servislerini de ziyaret ederek burada çalışan personellere verdikleri başarılı mücadele için teşekkürlerini ileten Başhekim Erol Keleş çalışanların bayramlarını kutlayarak çikolata ikram etti.

Ameliyathanede görev yapan personellerle ameliyathane şartları gereği ameliyathane dış koridorunda bir araya gelen Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş, kendileriyle bayramlaşarak çikolata ikram etti.

Ziyaret esnasında hastane acil servisine başvuran bir hastaya müdahale eden Başhekim Prof. Dr. Erol Keleş hastaneye başvuran hastalarla da ayrıca ilgilenerek kendileriyle sohbet edip bayramlarını kutladı.