Başhekim Prof. Dr. İrfan Kaygusuz Görevine Başladı

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimliğine atanan Prof. Dr. İrfan Kaygusuz görevine başladı.

Başhekim Prof. Dr. İrfan Kaygusuz Görevine Başladı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından Üniversite Hastanesi Başhekimliği görevine getirilen Prof. Dr. İrfan Kaygusuz görevine başladı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Başhekimlik servisinde düzenlenen törenle Prof. Dr. Kaygusuz görevi Prof. Dr. Refik Ayten’den devraldı.

Gerçekleştirilen devir teslim töreninde yeni Başhekim İrfan Kaygusuz hizmetlerinden dolayı eski Başhekim Refik Ayten’e çiçek takdim etti. Prof. Dr. Ayten’de yeni başhekim Prof. Dr. Kaygusuz’a çiçek takdim ederek başarılar diledi.

FIRAT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMİ PROF. DR. İRFAN KAYGUSUZ KİMDİR?

Prof. Dr. İrfan Kaygusuz 1967 Yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimimi Malatya’da tamamladıktan sonra 1985 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Tıp eğitimime başladı. 1986–1987 eğitim-öğretim yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’ne yatay geçiş yaptı. Aynı üniversiteden 1991 yılında mezun oldu. 1991–1992 yılları arasında Ağrı İli Eleşkirt İlçesi Tahir sağlık Ocağında ve 1992–1994 yılları arasında Elazığ İli Cumhuriyet Sağlık Ocağı’nda pratisyen hekim olarak çalıştı.

1994 nisan dönemi Tıpta Uzmanlık Sınavını kazanarak Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak akademik hayatıma başladı. 1998 yılında “Özefagus Koroziv Yanıklarının İyileşmesinde Interferon–alfa-2b ve Octreotide Etkinliği” adlı tezimle ihtisasımı tamamladı ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı oldu. Daha sonra 1999 yılında aynı anabilim dalına yardımcı doçent doktor olarak atandı. 14.04.2004 tarihinde girdiğim doçentlik sınavını başararak Üniversite doçenti unvanını aldı. 18.09.2009 tarihinde Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda Profesör kadrosuna atandı. 1219 sayılı Tababet ve Şubatı Sanatlarının Tarzı İcrasına Dair Kanunun ve ilgili uzmanlık eğitimi mevzuatı hükümlerine göre ağız yüz ve çene cerrahisi alanında yaptığı çalışmaları Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından değerlendirilmesi sonucunda 13.09.2012 tarihinde 311 sayılı karar ile Ağız Yüz ve Çene Cerrahisi uzmanı unvanını aldı. Halen Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda profesör doktor olarak çalışmakta. İngilizce bilmekte. Evli ve iki çocuk babası.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hemşire
Hemşire - 3 yıl Önce

İnşallah bu atama Feti Sekin de görevli başhekim başhekim yrd müdür müd.yrd larının atamasına örnek olur,sadece millet vekili referansıyla yönetici olmazzzzzz

nihavend
nihavend @Hemşire - 3 yıl Önce

sanki bu farklı...

Ali
Ali - 3 yıl Önce

İrfan hoca başarılı ve disiplinli bir hocamız, görevini layıkıyla yerine getireceğine eminim. Hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner137