31 Mart yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Millet İttifakı Elâzığ Belediye Başkan Adayı Ali Şekerdağ, sanayi sitesi esnafı ile bir araya geldi.

Tek tokalaşıp, hal hatır soran Aday Şekerdağ, sorun ve talepleri yerinde dinledi.

ŞEKER: AYAKLARIMIZI SAĞLAM YERE BASA BASA TAMAMLAYACAĞIZ

Seçim sürecini değerlendiren Belediye Başkan Adayı Şekerdağ, “3 aylık bir seçim maratonunu geride bıraktık. Önümüzde 20 gün gibi kısa bir süre kaldı. Bu kısa süreyi de vatandaşlarımızla, iş dünyasıyla, esnaf arkadaşlarımızla inşallah ayaklarımızı sağlam yere basa basa tamamlayacağız. Gittiğimiz her yerde insanlar sağ olsunlar büyük bir teveccühle çok büyük bir gönülleriyle bizi karşılıyorlar” dedi.

ŞEKER: BU İNSANLAR ELAZIĞ’A DEĞER KATAN İNSANLAR

Ali Şekerdağ, “Rabbim inşallah bizi mahcup etmez. Elâzığ Belediye Başkanlığını inşallah buluştuğumuz zaman ben sanayi sitesindeki bütün aksaklıkları, olması gerekenleri daha yeni değil Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı dönemimizde de çok ciddi elimizden geldiği kadar bütün katkıları yapabildik. Bundan sonrada o makamla buluştuğum zaman sanayi esnafı rahat olsun. Ben onlardan biriyim, onların kardeşiyim. Sanki bende burada bir esnafmış gibi onlarla kol kola yürüyerek burada ki sıkıntıları bitirmek adına üzerime düşenin fazlasını yapacağımın taahhüdünü buradan veriyorum. Küçük sanayi siteleri şehirler için çok önemlidir. Şehrin, ticaretin atardamarı gibidir. Burada siyasetin, ticaretin konuşulduğu, şehrin gelişiminin konuşulduğu, bin 500 kişiye yakın esnafı olduğu büyük bir camia. Bu camia Elazığ’a çok büyük hem istihdam anlamında hem de Elazığ’ın ticaretinin gelişmesi anlamında Elazığ’ın teknik anlamda da gelişmesi anlamında çok ciddi katkıları var. Bu katkıları şehrin önde gelen insanlarının gerçekten çok önemseyerek ve burayı çok değerli kılacak adımların atılması lazım. Böyle bin 500 esnafın olduğu, insanların sorunlarını yok göremezsiniz. Görmezden gelemezsiniz. Çünkü bu insanlar Elazığ’a değer katan insanlar. Bunun bilincindeyiz. Bunun bilincinde de inşallah hareket edeceğiz. Geldiğimiz zaman inşallah esnaf kardeşlerimizle yürüyerek üzerimize düşeni yapacağız inşallah” dedi.