Başkan Adayı Arslan'ın Seçim Çalışmaları

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan seçim çalışmalarına devam ediyor. Yoğun tempoyla çalışmalarını sürdüren Başkan Adayı Arslan programı kapsamında gün içerisinde Türk Ocakları ve Akgün AVM’yi ziyaret etti.

Başkan Adayı Arslan'ın Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan Programı çerçevesinde ilk olarak Türk Ocaklarını ziyaret etti.

Ziyarettin ardından Akgün AVM’yi ziyaret eden Başkan Arslan burada AVM esnafı ve vatandaşlar ile kucaklaştı.

Gittiği her yerde vatandaşların teveccühü ile karşılaşan Başkan Adayı Arslan, “Halkımızın yüzünde gördüğümüz bu mutluluk bize daha çok çalışma azmi veriyor. Halkımız umutsuz kararsız İnşallah el ele verip şehrimizin üzerine çöken bu kara bulutları dağıtacağız” dedi.

Başkan Adayı Arslan Türk Ocakları’na gerçekleştirdiği ziyarettin de görüşme öncesi Ocak Başkanı Birol Bulut ile basına açıklamalarda bulundu.

Başkan Bulut ziyaretinden ötürü Başkan Adayı Arslan’a teşekkür etti.

BULUT: HERKES GİBİ BİZDE İYİ YÖNETİLMEK İSTİYORUZ

Bulut, “Arslan şehrimizde ilkeli, ahlaklı, şahsiyetli siyaset yapan nadir insanlardan biri. Biz Elazığ’da doğduk burada büyüdük çocuklarımızı burada doğdu burada büyüyecek herkes gibi bizde iyi yönetilmek istiyoruz. Dolayısıyla biz bu süreçte hem ilimiz adına hem ülkemiz adına vicdanlarını ortaya koyarak çalışacak, şehrimizi kalkındıracak, çocuklarımıza iyi bir gelecek sunacak insanlara ihtiyaç duyuyoruz. İnşallah seçim sonuçları şehrimiz için hayırlı olur” diye kaydetti.

ARSLAN: HER KESİMİNİN DESTEĞİNİ ALAN BİR BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİNİ ELAZIĞ’DA YAŞATACAĞIZ

Başkan Arslan Türk Ocakları’nda yaptığı basın açıklamasında, “Toplumumuzun her kesimiyle buluşacağız ve şehrimiz için bir karar vereceğiz bu seçim onun seçimidir. Yaşadığımız şehir, yaşadığımız cadde, sokağımız, binalarımız, çevremiz ve doğamızla ilgili bir karar vereceğiz. Bu karar bizim kararımız olacak. Bu çerçevede Elazığ’da yaşayan her kesim ile diyalog içerisinde karşılıklı konuşarak meselelerimizi masaya yatırarak önümüzü görmeye ve şehrimizle ilgili gelecek planlamaya çalışıyoruz. Elbette gelecek saadetli olacaksa yarınlar için güzel bir netice bekliyorsak bunu hep beraber yapacağız ve hep birlikte karar vereceğiz. Biz buna inanıyoruz bu doğrultuda da katılımcı bir belediye ile toplumun her kesiminin desteğini alan bir belediyecilik örneğini Elazığ’da yaşatacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137