Başkan Adayı Arslan, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, seçim çalışmaları kapsamında yayın yapan yerel gazeteleri ziyaret etti. Arslan, yerel basının önemine değindi.

Başkan Adayı Arslan, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan, yerel gazeteleri ziyaret etti.

Haluk Arslan’a Saadet Partisi İl Başkanı İbrahim Hacıbekiroğlu ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

KOCA: ARSLAN’IN MESLEKİ BİRİKİMİ ELAZIĞ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koca, Arslan’ın geçmiş dönemde başarılı işlere imza attığını dile getirerek, “Bugün Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı sayın Haluk Arslan’ı gazetemizde konuk ettik. Tabi yerel yönetimler sathı mailine girdik. Yerel yönetimler de gerek şehrin bekası, gerek şehrimizin huzuru ve geleceği açısından önem arz ediyor. Ve değerli başkanımızın cemaziyülevvelini tabiri caizse çok yakinen biliyoruz. Hem mesleki birikimi ve donanımı hem de geçmişte iki dönem Belediye Meclis üyeliğinde yapmış olduğu hizmetler Elazığ yönetimine ve belediyeciliğine verebileceği katma değerler açısından bizim için önemli” diye konuştu.

KOCA’DAN BAŞKAN ADAYLARINA ÇAĞRI: BİZ SORALIM SİZ CEVAPLAYIN

Elazığ’ı işin ehli kişilerin yönetmediğini söyleyen Koca, belediye başkan adaylarına bir de çağrıda bulundu.

Başkan adaylarının bir platformda bir araya gelerek Elazığ’ın sorunları üzerine gazetecilerin sorularını yanıtlamaları gerektiğini söyleyen Koca, “Elazığ’ın en önemli problemlerinden biri de ehliyetli kişilerin yönetimde olmayışı. Biz bunu zaman zaman dile getiriyoruz. Şehrin yönetimine talip olan diğer başkan adaylarımızın da kamuoyunun huzuruna çıkarak gazetecilerin sorularını yanıtlamalarını arzu ediyoruz. Bu bağlamda ben de kendilerini TV programında izlemeyi arzu ediyorum. Kamuoyu adına gazeteci arkadaşlarımız şehirle ilgili problemler ve çözüm yollarını sorsunlar sizler de cevaplayın. En azından bizler de birer fert olarak bizi yönetecek, insanları tanıyalım” ifadelerinde bulundu.

ARSLAN: YEREL GAZETELERİMİZE CİDDİ GÖREVLER DÜŞÜYOR

Yerel basının önemine değinen Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, bu anlamda gazetelere büyük görev düştüğünü belirterek, “Yerel basınımız şehrimiz için önemlidir. Toplumumuzun haber alma, bilgilenmesi anlamında yerel basınımızın üstüne büyük bir yük düşmektedir. Bu anlamda Elazığ’ımızın yerel basını çok çok önde ve tecrübeli kuruluşlarımızdandır. Biz basın mensuplarımıza çalışmalarında başarılar diliyoruz. Bu seçimde de toplumumuzun haber alma hürriyeti, adayları tanıma, siyasi değerlendirmeler, gelecek ile ilgili yaklaşımlar açısından bunların tamamının masaya yatırılması, yanlış olanların düzeltilmesi, eksik olanların tamamlanması kötü olanların kaldırılması açısından yerel gazetelerimize ciddi görevler düşüyor” ifadelerini kullandı.

HABER: KEVSER ÖZ

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 15:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137