1 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde başkanlık için yarışacak olan Asilhan Arslan, destek turlarını sürdürüyor. Arslan’ın bu defaki durağı, Galericiler sitesi ve Şehirler Arası Otobüs Terminali oldu.

Galericilerden sıkıntılarını dinleyen Arslan, sorunların çözümü için söz verdi, projelerini anlattı.

“BİR AN EVVEL PROBLEMLER ÇÖZÜLÜP ESNAFIMIZIN MAĞDURİYETİ GİDERİLECEKTİR”

Asilhan Arslan yaptığı konuşmada, “Bu bölgenin gelişime yeni açılmış olması hasebiyle belli seviyede alt yapı eksiklikleri, ulaşım eksiklikleri olabilir. Bunlar da giderilir. Biz esnaflarımızın talep ve görüşlerini aldık. Onları inşallah göreve geldikten sonra en iyi şekilde üst mercilere

İleteceğimizden, takipçisi olacağımızdan zerre kadar şüpheleri olmasınlar. İnşallah çözüm önerilerini de bulup bir an evvel bu problemler çözülüp esnafımızın mağduriyeti giderilecektir. Bundan herkes müsterih olsun. Galericiler sitesi esnafımızın bize gösterdiği yoğun teveccühten, güler yüzden, desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Arslan, Galericiler Sitesi ziyaretinin ardından Şehirler Arası Otobüs Terminaline gitti.

“ELİMİZDEN GELEN TÜM GAYRETİ SARFEDECEĞİZ”

Ziyaretinde gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini dile getiren Başkan Adayı Asilhan Arslan, “Otobüs taşımacılığı sektörü çabuk değiştiriyor. Onunla birlikte ihtiyaçları, talepleri artıyor. Onunla alakalı sektör temsilcilerimizle bir istişarelerde bulunduk. Sorunları dinledik. Çözüm önerilerini birlikte dile getirdik. İnşallah bu çözüm önerileri noktasında bizler yönetime geldikten sonra elimizden gelen tüm gayreti sarf edip bunları çözüme ulaştırmak isteyeceğiz, çalışacağız” dedi.