Başkan Adayı Arslan’ın Seçim Çalışmaları

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan seçim çalışmaları kapsamında kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Arslan programı çerçevesinde Elazığ Okul Sporları Grup Birinciliği Halk Oyunları Yarışmasına iştirak eden Arslan ardından Şira Meydanı ve Yeni Mahallede vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Adayı Arslan’ın Seçim Çalışmaları

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı kapsamında Elazığ Okul Sporları Grup Birinciliği Halk Oyunları Yarışmasına iştirak eden Arslan ardından Şira Meydanı ve Yeni Mahallede vatandaşlar ile bir araya geldi.

ARSLAN: YAPMASI GEREKEN BİRÇOK SORUMLULUĞU VAR

Elazığ sürekli kan kaybettiğini ve esnaflarında bir yakınma içerisinde bulunduğunu dile getiren Başkan Arslan, “Bugün burada da gezdik gördük vatandaşlarımız ekonominin zayıflığından ve bu ticaret alanlarının bakımsızlığından bahsediyorlar. Elazığ Belediyesinin kent içerisindeki ticaret alanlarının yeniden canlanması için yapması gereken birçok sorumluluğu var. Elbette mevcut yönetim iki dönemdir bu sorumluluğu yerine getirmediği için bu eski tarihi ticaret mekânlarımız eski vasıflarını kaybetmiş durumda. Burası eskiden daha sağlıklı daha ucuz olan köy ürünlerini almak için koştuğumuz yerdi. Şimdi görüyoruz ki o eski hareketli dönemlerinden çok uzakta"diıe kaydetti.

ARSLAN: ÇÖZÜM YOLLARINI BİRLİKTE BULACAĞIZ

Şehir alanları içerisinde bu alanların yeniden dizayn edilmesi gerektiğine vurgu yapan Elazığ Belediye Başkan Adayı Arslan, zamanında oluşan ticari merkezlerin belli odakların yönlendirmesi sonucu ortadan kaldırılmak istenmesine müsaade etmeyeceğiz. Belediye Başkanı olarak doğru bir yönetim ve kadro ile Elazığ’ın ekonomik kayıplarının önüne geçerek kaynakların dışarı akmasını önleyip ekonomimize güç katabiliriz. Planlama ve dizayn noktasında da eskiden oluşturulan ticari alanları yeniden hareketlendirmek ve canlandırmak gerekiyor. Tabi bu da sosyal dokuyu çok iyi analiz ederek burada yaşayan esnafların öngörülerini de bir plan dâhilinde ele alarak modern bir kent oluşturabiliriz. Bunu birçok il başardı ama Elazığ 15 yıldır bu anlamda bir çalışma ve çaba ortaya koyamadı maalesef aynı alanlar sürekli sökülüp söküp yapıldı şuan bulunduğumuz Şira Pazarının içerisinde meydan da bunun örneği birçok başkan gelip kendi kafasına göre burayı değişip durmuş fakat hala daha burayı eski vasfına kavuşturamamış. Seçim dönemi sıkıntıların konuşulduğu bir süreç olmakla birlikte çözüm yollarının da konuşulduğu bir süreç bu şehirde sorunları dertleri hep beraber yaşıyoruz bundan sonrada hep birlikte çözeceğiz, çözüm yollarını birlikte bulacağız” ifadelerini kullandı.

ARSLAN: ÜLKEMİZİ İLERİ BOYUTLARA TAŞIYACAĞIZ

Elazığ Gençlik ve Spor Müdürlüğünün davetlisi olarak katıldığı, Elazığ Okul Sporları Grup Birinciliği Halk Oyunları Yarışmasına iştirak eden Arslan burada yaptığı konuşmada, “Kültürel değerlere sahip çıkma adına bu yarışmanın organize edilmesinin Elazığ adına çok güzel bir adım olduğunu ifade etti. Başkan Arslan ülkemizin dokusunu yansıtan folklor oyunları ile burada becerilerini sergileyecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum. Biz birlikte yaşayacağız, birlikte eğleneceğiz, birlikte ağlayıp birlikte güleceğiz bugüne kadar nasıl geldiysek bundan sonrada öyle devam edeceğiz. Şehrimizi kültürlerimiz ile yoğurmamız lazım gençlerimizi kültürlerimiz ile buluşturmamız lazım gülerek eğlenerek şehrimizi ve ülkemizi ileri boyutlara taşıyacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2019, 16:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Necmi
Necmi - 5 yıl Önce

MaşAllah. yolu açık olsun. hem kemiyet, hem keyfiyet.

SIRADAKİ HABER

banner137