Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimlerine kısa bir süre kala başkan adayı Asilhan Arslan ziyaretlerini sürdürüyor. Sanayi sitesini ziyaret eden Asilhan Arslan esnafla sohbet edip sorunları dinledi.

Başkan Adayı Arslan esnaf ziyaretinin ardından Oto Onarımcılar Odasına geçti.

“EMEKLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Burada bir açıklama yapan Asilhan Arslan, “Yürütmüş olduğumuz Elazığ ticaret ve sanayi odası seçimleriyle alakalı bugün grup yöneticilerimiz ve temsilcilerimizle birlikte Elazığ Oto Sanayisini geziyoruz. Esnafımızla sürekli birlikte olmak üyelerimizle birlikte olmak onların dertleriyle dertlenmek hatırlarını sormak maksadı ile çıktığımız bu yolda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şimdi de Mehmet Türkoğlu başkanımızın makamındayız. Kendileriyle mevcut esnafımızın, oto sanayicilerimizin durumunu istişare ediyoruz. Umut ediyoruz ki esnafımız. gerek azmiyle gerek kazancıyla mutlu olacağı günlere bir an evvel kavuşur, ilin ticaret hacmi artar, insanlarımız mutlu olur başkanımızda burada çok ciddi emekler veriyor biz onlara göstermiş olduğu gayretlerden, emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz.” Dedi.

“HEP BERABER BU YOLDA YÜRÜYECEĞİZ”

Oto Onarımcılar Oda Başkanı Mehmet Türkoğlu ise “Saygıdeğer Ticaret Odası Başkan Adayı arkadaşımız Asilhan beye teşekkür ediyoruz bizleri ziyaret ettiğinden dolayı. Rabbim her zaman yanlarında olsun, hayırlı çalışmalar ve başarılarını temenni ederiz inşallah. Seçilirlerse Allah’ın izniyle hep beraber bu yolda yürüyeceğiz kendilerine teşekkür ediyoruz yönetim kurulu adına ve yönetimdeki arkadaşlarına dahil olmak üzere sağ olsunlar var olsunlar.” İfadelerini kullandı.