Elazığ Ziraat Odası Başkanlık seçimleri için aday olduğunu ve delege listesinden ismi silindiğini iddia eden Ziraat Odası Başkan Adayı Zülküf Ertürk mahkemeye başvurdu.

Yapılan itirazların ardından mahkeme sonuçlandı ve başkan adayı Ertürk’ün başkan adayı olmasından bir sorun olmadığı kararı verildi.

ERTÜRK: HERHANGİ BİR SIKINTIMIZ YOK

Konuyla ilgili açıklama yapan Ziraat Odası Başkan Adayı Zülküf Ertürk, “23.12.2018 günü Ziraat Odasında yapılan delege seçimlerinde köyde nizami seçim yaparak odamıza teslim ettik. Ancak odada bir sıkıntı çıkararak delegeliğimiz listeden silindi. Listede isim olmayınca yargıya başvurduk. Yargı sonucu 28.01.2019 tarihinde lehimize çok şükür açıklandı. Herhangi bir sıkıntımız yok. Adaylığımızı devam ettireceğiz. Ziraat Odası olarak kısmet olursa yolumuzu açık ederse devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERTÜRK: ADAYLIĞIMIZI DEVAM ETTİRİYORUZ

Başkan Adayı Ertürk, “27 Aralık’ta muhtarlarımı toplayarak adaylığımı açıkladım. O süreçten beri de devam ediyorum. Kurban bayramından 1 hafta önce 135 köyümü gezerek, beldelerimi de gezerek delegelerimizle tanışarak, muhtarlarımızdan da bilgi alarak bu konuyla girişimini yaptık kısmet olursa” şeklinde konuştu.

ERTÜRK: KANAL FIRAT’A SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ

Zülküf Ertürk, “Hiçbir sıkıntımız yok. Adalet yerini buldu. Hayırlısı olursa 3 Şubat’ta yapılacak Ziraat Odası seçimlerinde her delegemin oylarına talibim. Allah işlerimizi rast getirsin. Kanal Fırat’a da saygılarımızı sunuyoruz. Bize kapılarını açtıkları için, elimiz, kolumuz, gözümüz olduklarından dolayı. Başta Yasemin Açık Ablamıza saygılarımızı sunuyoruz, hürmetlerimizi sunuyoruz” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL