Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Yüksek Harita Mühendisi Haluk Arslan programı Erbakan Vakfı Elazığ Şubesi, Öz Büro İş Sendikası, Muhtarlar Dernekleri, 23.Bölge Elazığ Eczacılar Odası, Yıldız Bağları ve Esentepe Mahalle Muhtarları, Elazığ Cem Kültür Vakfı ve Yunus Emre Bulvarı'nda bulunan esnafları ziyaret etti.

ARSLAN: BİRLİKTE BU ŞEHRİ DAHA YAŞANIR KILMAK İÇİN ÇABA SARF EDECEĞİZ

Başkan Adayı Arslan Cem Kültür Vakfında yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde Elazığ’da yaşayan Elazığ’ın havasını teneffüs eden caddesinde ve sokağında yaşayan herkesle diyalog halinde şehrin geleceğini ile ilgili fikir alışverişinde bulunacağız bu sebeple de bugün buradayız bizi kabul eden dedemize şükranlarımı sunuyorum. Birlikte bu şehri daha yaşanır kılmak için çaba sarf edeceğiz. Şehrimizin temel sorunu yapısal sorunları her gittiğimiz yerde bunu vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Şehrimizin her köşesi birbirinden daha güzel fakat bazı mahallerimiz belediyenin hizmetlerinden yeteri kadar faydalanamıyor. Bu mahallelerde hem alt yapı sorunu hem de çevresel düzenlemeler noktasında eksiklikler var” dedi.

ARSLAN: ULAŞIM PLANI İLE ŞEHRİN HER KÖŞESİNE ADİL BİR ŞEKİLDE ULAŞABİLECEĞİNİ BİLİYORUZ

Başkan adayı Arslan, “Güzel yönetilen iyi koordine edilen bir belediye ile hazırlanacak olan imar planı, dönüşüm planı ve ulaşım planı ile şehrin her köşesine adil bir şekilde ulaşabileceğini biliyoruz. Bu nedenle tüm şehrimizi içine alan çalışmalar yürütecek teknik bilgi birikimine sahip olduklarını ve projelerini de bu yönlü hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.