İYİ Parti ve CHP’nin Millet İttifakı adayı olarak Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterilen Ali Şekerdağ, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunan başkan adayı Şekerdağ’a CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'da eşlik etti.

Milletvekili Erol ile Şekerdağ, EL-TÜRK Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Özel bir otelde düzenlenen programa katılan Erol ile Şekerdağ, sivil toplum kuruluşları (STK) ile ilgili projelerini anlattı. Programdan sonra Elazığ Sakatlar Derneğini ziyarette bulundu. Ardından Maden ilçesine geçen Erol ile Şekerdağ, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir kalabalık ile karşılanan Erol ile Şekerdağ, seçim ile ilgili projelerini anlattı. 

ŞEKERDAĞ: ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAK ADINA BU YOLA ÇIKTIK

31 Mart akşamı Elazığ’da bir güneş doğacağını ve Elazığlıların özlediği o tabloyu  armağan edeceklerini belirten Başkan Adayı Şekerdağ, “Bilindiği üzere 31 Mart'ta hem Türkiye hem il ve ilçelerde yerel seçim yaşayacağız.  Bu seçim, hem Türkiye’yi hem de il ve ilçelerimiz çok yakından ilgilendiriyor. Biz de bu yola doğru yönetim adına hakkı hakça paylaşmak adına çıktık. Biz, insanımıza şehrimizin geleceği ve iyi yönetilmesi adına üzerimize düşen görevi yapmak adına bu yola çıktık. Her konuşmamda ifade ettiğim gibi makam ve mevki için asla çıkmadık. Şehrimizi iyi yönetmek adına bu yola çıktık. Biz, bütün hemşerilerimizin dertleri ile ilgilenmek  ve dertlerine çare olmak adına bu yol çıktık. Rabbim bizi mahcup etmesin. İnanın ki, 31 Mart akşamı Elazığ’da bir güneş doğacak ve Elazığ’ın özlediği o tabloyu sizlere armağan edeceğiz. Sizi mahcup edecek, incitecek asla yanlış bir işin içinde olmayacağız. Hesap verebilir bir yapıyı uygulayacağız. Elimizden geldiği kadar vatandaşımıza itibarlı hale getirmek için üzerimize düşeni yapacağız” dedi.

ORHAN: ÖNEMLİ BİR YEREL SEÇİM GEÇİRECEĞİZ

Ülkenin genelinde 28 gün sonra önemli bir yerel seçim gerçekleşeceğini dile getiren Maden mevcut belediye başkanı Musa Orhan, “ Yaklaşık 28 gün sonra, yerel yöneticiler seçmiş olacağız. Bu süreçte hepinize muvaffakiyet diliyor, ilçemizde bu yarışa birlikte girdiğimiz diğer partilerin adaylarına da canı gönülden başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

EROL: SİYASET GEÇİCİDİR ÖNEMLİ OLAN GÖNÜLLERE GİRMEKTİR”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ise, “Siyasette seçilmek başarı değildir. Seçildikten sonra mütevazi olmak lazım. Siyasette başarı, seçildikten sonra size oy versin vermesin herkesin gönlüne girebilmek ve herkesin belediye başkanı ve milletvekili olabilmektir. Ben hepinizin milletvekiliyim. Sizin sorunlarınızı sahiplenmek benim en asli görevim, onları gündeme taşımak ise benim ahlaki sorumluluğumdur. Siyaset, çatışmanın yeri değildir, hizmette rekabetin yeridir. Elazığ’ın her karış toprağı bizim toprağımız, Elazığ’da yaşayan herkes bizim seçmenimiz ve bizim kardeşimizdir. Siyaset geçidir önemli olan gönüllere girmektir. Belediye başkanı sadece kamuyu ve belediye yöneten kişi değildir. Belediye başkanı olduğu belde, ilçe ve ilde insanlar arasında dostluğu, kardeşliği, barışı, hoşgörüyü oturtan kişidir. Ben, bunu belediye başkanı vasıflarından daha önemli görüyorum” ifadelerinde bulundu.