Başkan Adayı Şekerdağ, Sanayi Sitesi ve Palu DER’i Ziyaret Etti

ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafların sorun ve taleplerini dinledi. Başka Adayı Şekerdağ’ın bir sonraki durağı da Palu Der oldu.

Başkan Adayı Şekerdağ, Sanayi Sitesi ve Palu DER’i Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, sanayi sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

Başkan adayı Şekerdağ, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte esnafları gezerek talep ve sorunları dinledi.

Yıllardır Sanayi Sitesi esnaflarının temennisi olan yeni sanayi sitesinin kurulması için ETSO olarak ellerinden gelen çabayı sarf edeceklerini belirten Başkan Adayı Şekerdağ, açıklamasında şunları söyledi: “Yaşadığımız deprem, pandemi ve ekonomik krizin mağdur ettiği kesimlerden biri de sanayi esnaflarıdır. İnşallah göreve gelirsek esnaflarımıza nefes aldıracak destek projeleri için ilgili bakanlıklarla temasa geçeceğiz. Elazığ iş dünyasına yeni bir umut olmak adına çıktığımız bu yolda tüm üyelerimizden destek istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumartesi günü gerçekleşecek olan Elazığ TSO seçimlerinde pusulamızın renginin sarı olduğunu hatırlatır, tüm esnafımıza bol kazançlar temenni ediyorum.” dedi.

ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ, geçtiğimiz günlerde kongrelerini yapan Palu - Der’i de ziyaret ederek Palu - Der Başkanı Fadıl Ülgen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Güven tazeleyerek yeni dönemde de Palu-Der Başkanlığına seçilen Fadıl Ülgen’e hayırlı olması temennisinde bulunan Şekerdağ, Sivil Toplum Kuruluşlarını önemsediklerinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2022, 18:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137