Başkan Adayı Şekerdağ, STK’ları Ziyaret Ediyor

Sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ, istişareye önem vereceklerini altını çizdi

Başkan Adayı Şekerdağ, STK’ları Ziyaret Ediyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, Şavak – Der ile Elazığ Çemişgezekliler Derneği’ni ziyaret etti.

ETSO Başkan Adayı Ali Şekerdağ’ın ilk durağı Şavaklılar Derneği oldu. Dernek Başkanı Naim Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden Başkan Adayı Şekerdağ, Şavak – Der’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirtti.

Şavak – Der Başkanı Naim Doğan, iş dünyası adına önem arz eden ETSO seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek, Başkan Adayı Ali Şekerdağ ile yönetim kurulu üyelerine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Başkan Doğan, “Şekerdağ ailesini yıllardır tanıyoruz. Bu şehre güzel hizmetler yapacağına olan inancımız tam. Çıkmış oldukları bu yolda Rabbim kendilerini muvaffak eylesin. Daha önce Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı yaptığı dönemlerde güzel hizmetleri olmuştu. Göreve seçilmeleri adına STK’larla uyum içerisinde çalışacaklarına inanıyorum” ifadelerine yer verdi.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ali Şekerdağ, şehrin gelişip kalkınması adına sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket edeceklerini belirterek, “Seçim öncesi gerçekleştirdiğimiz ziyaretler kapsamında STK’larımızla bir araya geliyoruz. 12 Kasım’da gerçekleşecek seçimleri alacağımıza inanıyoruz. Seçim sonrası da birlikteliğimiz tamamen devam edecek. Sıkıntıların asgari seviyeye inmesi adına bizler elimizden geleni yapacağız. STK’ların görüşü olmadan şehrin ileri seviyelere gitmeyeceğine inanıyoruz. Şavaklılar büyük ve şehre katma değeri olan bir aile. Bizler şehrimizin sorunlarının giderilmesi hususunda tüm STK’larımızla ortak bir çalışma yapacağız” dedi.

Başkan Adayı Şekerdağ’ın bir sonraki durağı ise Elazığ Çemişgezekliler Derneği oldu. Başkan Gürkan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Şekerdağ, Öztürk ve ekibine kolaylıklar diledi.

Elazığ’da 25 bini bulan Çemişgezekli’nin olduğunu kaydeden Başkan Gürkan Öztürk, köprü yapımı konusunda siyaset ve iş dünyasının gerekli çalışmaları yapmasını istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137