AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Çayda Çıra Mahallesi’nde bir sitede düzenlenen toplantıya katıldı.

  ELAZIĞ’IMIZ ADINA, ÇAYDAÇIRA MAHALLEMİZ ADINA HAYIRLI OLUR

Başkan Adayı Şerifoğulları, Mahalle sakinlerinin karşısına eli boş çıkmadı ve Çaydaçıra Mahallesi sakinlerine müjde vererek, “Bir müjde vermek istiyorum. Çaydaçıra mahallemize belki Türkiye’nin en büyüğü olacak bir Botanik Gölet yapacağız. Bunun çalışmalarını uzun zamandır yapıyoruz. Pazar günü bunun son şeklini verdik. Türkiye’nin en büyük Botanik Gölet’i burada Çaydaçıra mahallesinde yapılacak. Buradan size bir hafta öncesinden müjde vermiş olduk. İnşallah Elazığ’ımız adına, Çaydaçıra Mahallemiz adına hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

ŞERİFOĞULLARI: BU ŞEHRİN İNSANLARINI ALDATMAYACAĞIMIZI SÖYLÜYORUZ

Her konuşmasında adalete vurgu yaptığını ifade eden Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bizler adaletten bahsediyoruz, 70 gündür her konuşmamda mutlaka adaletten bahsediyorum. Allah’ın izniyle bir 45 gün daha adaletten ve eşit hizmetten bahsedeceğim. Rabbim nasip ederse bu şehrin Şehr-ül Emin makamına oturursam 5 yıl boyunca da adaletten bahsedeceğim ve adil davranacağım. Bu şehrin doğusu da batısı da gelişecek. Kuzey ve güney mahalleleri de bizim dönemimizde hizmetlerinden faydalanacak. Gençlik bizim en büyük imkanımız. Gençliğimizin bize vermiş olduğu enerjiyi sizlere hizmet getirebilme adına harcayacağız. Adaletten, eşitlikten ve eşit hizmet getirebilmekten bahsederken aynı zamandan bu şehrin insanlarını aldatmayacağımızı söylüyoruz” diye kaydetti.

 ŞERİFOĞULLARI: ASLA VE ASLA ALDATAN OLMAYACAĞIZ

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şerifoğulları, “Bizim projelerimiz tamamen Elazığ’ın asıl problemleri, sıkıntıları ne ise biz bunlar üzerinden yola çıkarak projelerimizi bunun üzerine hazırladık. Asla ve asla aldatan olmayacağımızı her yerde söylüyoruz” dedi.

Başkan Adayı Şerifoğulları, ardından İlim ve Hayra Hizmet Vakfı üyeleriyle bir araya geldi