Başkan Adayı ve Aday Adaylarından Birliktelik Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Yurtbaşı Belde Belediye Başkan Adayı ve Aday Adayları ile bir toplantı düzenleyerek beldede birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Başkan Adayı ve Aday Adaylarından Birliktelik Mesajı

AK Parti’nin Yurtbaşı Beldesi aday ve aday adayları birliktelik mesajı verdi.

Ak Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze başkanlığında yapılan toplantıya Ak Parti Yurtbaşı Belde Başkanı İsmail Sevim, Yurtbaşı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Yasin Yılmaz, Belediye Başkan Aday Adayları Nihat Doğan, Ziyattin Fırat ve Orhan Yılmaz katıldı.

GÜRGÖZE: YURTBAŞI’NDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ATILIM BAŞLATACAĞIZ

Toplantıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, “Yurtbaşı Beldesinde örnek bir birliktelik olduğuna dikkat çekerek, Belediye Başkan Adayımız ve Belediye Başkan Aday Adaylarımız ile bir araya gelerek önümüzdeki sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunduk. Yurtbaşı beldemiz şehrimizin güzide beldelerinden biridir. Bu beldemizin daha da gelişmesini, daha fazla hizmet ve yatırım almasını hedefliyoruz. Önümüzdeki yerel seçimde Yurtbaşı beldemizde çok önemli bir atılım dönemini başlatacağız” dedi.

“ADAY ADAYLARIMIZ PARTİMİZİN AYRILMAZ BİR PARÇASIDIR”

Aday adaylarının Ak Parti’nin ayrılmaz bir parçası olduğunu vurgulayan Başkan Gürgöze, “Aday adaylarımız partimizde hizmet yarışına katılarak, büyük bir olgunlukla çalışmalarını yürütmüşlerdir. Dolayısıyla aday adaylarımız partimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Yine bizim partimizde aday adayı olarak  hizmet yarışına giren kardeşlerimiz her zaman baştacıdır. Bu manada Yurtbaşı Beldesinde belediye başkan adayımız ve aday adaylarımız ile gerçekleştirdiğimiz toplantı vefa ve kardeşlik bağlarımızın gücünü ortaya koyması bakımından anlamlıdır. Yurtbaşı Beldemizde Belediye Başkanımız ve aday adaylarımızın birlik ve kardeşlik ruhunu daha da güçlendirmelerinden büyük bir memnuniyet duymaktayız. Toplantıya katılan belde başkanımız İsmail Sevim’e, Belediye Başkan Adayımız Yasin Yılmaz’a, Aday Adaylarımız Nihat Doğan, Ziyattin Fırat ve Orhan Yılmaz’a gösterdikleri birlik, beraberlik, kardeşlik örneği için teşekkür ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137