İstanbul Elazığlılar Dayanışma Derneği’nin 48’cisini düzenlediği peynirli ekmek festivalinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Elazığlılarla bir araya geldi.  

Festivale katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Binali Yıldırım, Kanal Fırat Televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM: MUTLULUKLARINA BİR NEBZE OLSUN ORTAK OLMAK İÇİN BURADAYIZ

İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Bugün bütün Elazığlıların gönlü kalbi İstanbul’da, Belgrad Ormanlarında. Büyük buluşma. İstanbul’da yaşayan binlerce kardeşimiz, hemşehrimiz burada bir araya geldiler, hasret giderdiler. Bayram sonu piknik yapıyorlar. Biz hem komşusu hem hemşehrisi olarak bu mutluluklarına bir nebze olsun ortak olmak için buradayız” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM: BURADA ADIM ATMAKTA ZORLANIYORUZ

23 Haziran’da gerçekleşecek olan İstanbul seçimine değinen Yıldırım, “Elazığ, İstanbul birbirinden ayrı düşünülemez. Elazığ’ın yarı nüfusundan fazla İstanbul’da yaşayan var. Dolayısıyla İstanbul’da yaşayan Elazığlıların, gakgoşların bize olan desteğini, sevgisini görmekten ziyadesiyle mutlu oldum. Burada adım atmakta zorlanıyoruz. Çok güzel” şeklinde konuştu.

HABER: SITKI TAŞEL