Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Kovancılar ve Palu halkına müjdeyi verdi.

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Kovancılar-Palu Devlet Hastanesi’nin yapım işi ihalesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından onaylandığını duyurdu.

Başkan Akpınar, 150 Yataklı 37.000 m2 kapalı alana sahip Kovancılar-Palu Devlet Hastanesi’nin ihalesinin onaylanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

AKPINAR: BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Akpınar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “150 Yataklı 37.000 m2 kapalı alana sahip Kovancılar - Palu Devlet Hastanemizin inşaatının yapım ihalesi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı rafından onaylanmıştır. Emeklerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sağlık akanımıza, ilimiz milletvekillerine, İl Başkanımıza, Sağlık Müdürümüze, İlçe Başkanımıza çok teşekkür ederim. İlçelerimize ve Bölgemize Hayırlı Olsun” dedi.

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’da sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Kovancılar-Palu Devlet Hastanesi’nin ihalesinin onaylanmasının Kovancılar ve Palu halkına hayırlı olmasını diledi.

Demirbağ, “Kovancılar-Palu Devlet Hastanemizin yapımı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Cumhurbaşkanlığı Strateji ve  Bütçe Başkanlığı tarafından onaylanmıştır. İlimize, Kovancılar ve Palu ilçelerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.