Elazığ’a aile ziyaretleri ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere gelen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kanal Fırat Ekranlarında yayınlanan Furkan Dilaver ile Son Baskı Programı’na da konuk oldu.

Medya gurubumuza gelişinde Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık tarafından karşılanan Alinur Aktaş, televizyonumuzu da gezerek bilgi aldı.

AKTAŞ: HEYECANLI BİR ELAZIĞ GÖRDÜM

Elazığ’ı gelecek adına heyecanlı gördüğünü ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, “Belediye başkanımızı, il başkanımızı ziyaret ettik. Valimiz şehir dışında olduğu için ziyaret edemedik. İnşallah başka bir zaman onu da ziyaret edeceğiz. Tabi beraberinde de eşi, dostu, akrabayı gezme fırsatımız oldu. Ben açıkçası çok mutlu oldum. Heyecanlı bir Elazığ gördüm. Gelecek adına olumlu sinyaller aldığımı özellikle ifade etmek istiyorum. Tabi artık ülkelerin değil şehirlerin yarıştığım bir dönemden geçiyoruz. Her şehir kendisini bu manada sorgulamalı. Kendine bir vizyon ortaya koymalı. Muhakkak sağlıkla, eğitimle, ulaşımla alakalı belirli hedefler ortaya konacak ve değerlendirilecek ama beraberinde de şehirlerin bu etkileşimde çok önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

AKTAŞ: NİÇİN BURSA’DAN HARPUT’A ZİYARETE GELİNMESİN?

Başkan Aktaş, “Programda da konuştuk niçin Bursa’dan Harput’a ziyarete gelinmesin, niçin Elazığ’dan Osmanlı’nın ilk başkenti Bursa’ya ziyarete gelinmesin? İşte ben karşılıklı şehirlerarası etkileşimin bu vesile ile artacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AKTAŞ: BUNLAR İZLENİLDİĞİNİN BİR GÖSTERGESİ

Başkanı Alinur Aktaş, “Ben burada bu akşam final yaptım. Çok yoğun bir gün yaşadım. Sabah 8:45’te buradaydık ve o saatten itibaren hiç durmaksızın devam ediyoruz. Finalini de bu akşam Kanal Fırat ve Kanal E’nin ortak yayını ile tamamladık. Ben çok teşekkür ediyorum her iki kuruluşumuza da. Bu akşam birçok dostumuzla da görüşme imkanına sahip olduk. Çünkü whatsApp mesajlarından sunucu arkadaşımızda ifade etti, çok önemli çok pozitif şeyler duyduk. Bunun yanında sorular, farklı düşünceler ve kanaatler. Bunlar tabi izlenildiğinin de bir göstergesi. Zaten ben arkadaşlarıma da ifade ettim” diye konuştu.

AKTAŞ: KANAL FIRAT DEDİĞİM ZAMAN MAŞALLAH BİLMEYEN YOK

Elazığ ziyaretinde bir çok ortamda Kanal Fırat televizyonunu tanımayan olmadığını ve  ilgilin büyük olduğunu ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Gittiğim kuaförde, bakkalda, akrabalarımızın evlerindeki ziyaretlerde Kanal Fırat dediğim zaman maşallah bilmeyen yok. Yaşlısıyla genciyle, kadınıyla erkeğiyle. Özellikle Kanal Fırat’ta Kanal E’de çok iyi tanınıyor onu söyleyebilirim. İnşallah derdimizi anlatmışızdır. Ben bugün bizi konuk ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” açıklamalarını kaydetti.