Başkan Alan: “Bizim bir tek çıkarımız, menfaatimiz Elazığ olacak”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetim seçimleri yapıldı. ETSO Başkanı İdris Alan seçimlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan: “Bizim bir tek çıkarımız, menfaatimiz Elazığ olacak”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetim Kurulu Başkanlığı ve Üyeliği, Disiplin Kurulu Üyeliği, Genel Kurul Delegeliği ve Meclis Başkanlığı seçimleri Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Vali Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Seçim sonuçlarına göre İdris Alan Yönetim Kurulu Başkanı, Sedat Karataş ise Meclis Başkanı seçildi.

ALAN: “BİZİM BİR TEK ÇIKARIMIZ, MENFAATİMİZ ELAZIĞ OLACAK

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, “2022-2026 ticaret odası seçimleri ilimize, memleketimize, ülkemize hayırlı uğurlu olsun hayırlar getirmesini cenabı haktan niyaz ediyor sizlere de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Uzun bir maratondan sonra yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini Rabbi Âlemin bize nasip etti. Biz şuan itibari ile Allah’a şükürler olsun yönetimimizde belli meclisimizde, üst kurul delegelerimizde belli. Bizim üyelerimize, seçmenlerimize vermiş olduğumuz çok önemli sözler, vazifeler var. Dört sene çabuk gelir geçer. Tekrar üyelerimizin, seçmenlerimizin huzuruna çıktığımız zaman anlımız ak bir şekilde çıkmamız gerekiyor. Onlara vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmemiz gerekiyor. Herkesin huzurunda tekrar söz veriyorum. Allah’ın izniyle biz hiçbir zaman onları muhtaç etmeyeceğiz, Elazığ’ı hak ettiği yere getireceğiz, yapabileceğimiz şeyleri söyleyeceğiz yapamayacağımız şeyleri söylemeyeceğiz, memleketimizi ötekileştirmeyeceğiz, itibarsızlaştırmayacağız, siyasileri birbirine düşürmeyeceğiz, bölmeyeceğiz, parçalamayacağız tek vücut olacağız. Biz bütün üyelerimize bütün partilere eşit mesafede olacağız. Bizim bir tek çıkarımız, menfaatimiz Elazığ olacak.” dedi.

KARATAŞ: “VAZİFELENDİRİLMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sedat Karataş ise, “12 Kasım 2022 seçimlerinde Elazığ ticaret ve sanayi odası olarak çok değerli başkanımız Sayın İdris Alan önderliğinde beyaz pusula adayları olarak çıktığımız bu meşakkatli yolda Allah’ın takdiri ve üyelerimizin teveccühü ile seçimi kazanmış bulunmaktayız. Gerçekleştirdiğimiz organ seçimlerinde başta başkanımız Sayın İdris Alan ve meclis üyelerimiz iradesiyle meclis başkanlığı görevine seçilmenin bu kutlu makama aynı zamanda vebal makamı olan bu zorlu makamla vazifelendirilmenin gururunu yaşıyoruz.” diye kaydetti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137