Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına yeniden aday olan ETSO Başkanı İdris Alan, 1 Nisan tarihinde yapılacak olan oda seçimleri kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Başkanlık yarışında yerini alan Alan, Gazi Caddesi, Hürriyet Caddesi ve Kuyumcular Çarşısı esnaflarından destek sözleri aldı.

Alan, esnafla tek tek tokalaştı; desteklerini en başta da dualarını istedi.

“BU BİZİ DAHA ATEŞLİYOR”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı konuşmada, “Ticaret Odası Seçimleri ile ilgili esnaf ziyaretlerimizi tamamlamış bulunmaktayız. Önce çok kıymetli kuyumcular esnafımızı daha sonra Gazi caddesi ardından Vali Fahri Bey caddesindeki esnaflarımızla olan gezimizi tamamladık. Esnaflarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Esnaflarımızın büyük bir teveccühü ile karşılaşıyoruz. Kendileri zaten memleketimin insanları, esnafları. Kendileri yiğit insanlar. Oturduğumuz, konuştuğumuz her yerde bizi methettiler. Biz onların methiyelerine nail olabilmişsek kendimizi mutlu görürüz. Bu bizi daha ateşliyor. Allah nasip ederse 1 Nisan seçimlerinde tekrar Ticaret ve Sanayi odası başkanı olursak biz onları utandıracak hiç bir şey yapmayacağız. Bundan hiç kimsenin hiçbir tereddüttü olmasın” dedi.

“KARŞI TARAFTAKİ ADAY DA BİZİM KARDEŞİMİZ”

“Bu ticaret odası seçimidir. Karşı taraftaki aday da bizim kardeşimiz” diyen Başkan Alan, “Esnafları ikiye bölmenin bir anlamı yok. Oy veren de vermeyen de bizim kardeşimiz. Hepsinin başımız, gözümüz üzerinde yerleri var. Biz Elazığlıyız. Elazığlıya yakışan şey beyefendiliktir. Kim bu memleketi ikiye bölerse, fitne çıkarırsa memleketin en büyük düşmanı onlardır. Böyle bir şey olacağına zaten ihtimal vermiyorum. Esnafların bize göstermiş ilgi alakadan dolayı kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah nasip ederse 1 Nisan günü Koç ilköğretim okulunda seçimlerimizi güzel bir şekilde Elazığ’a yakışır bir şekilde yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.