Elazığ Sebze Hali Derneği’nin kahvaltılı davetine katılan ve ardından sebze hali esnaflarını ziyaret eden Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’a yoğun ilgi gösteren Oda üyeleri hayır dualarında bulunarak, hizmetleri için teşekkür etti.

"BAŞKAN ALAN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU"

Elazığ Sebze Hali Dernek Başkanı Resul Kırılmaz, Elazığ TSO Başkanı İdris Alan’ın her zaman yanlarında yer aldığını ifade ederek, “Sayın Başkanım bugün Sebze Halindeki işletme temsilcilerimiz ve Dernek Üyelerimizle bu kahvaltıyı organize ederek sizlere teşekkür etmek istedik. Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na 6. Grubu oluşturan camiamızı temsilen seçilerek Oda Başkanlığına gelmiş olmanız ayrıca her sorunumuza anında çözüm üretmek için koşturmanız tüm üyelerimizin takdirini görmüştür. Sebze Halinin çok önemli iki sorunun çözümü noktasındaki gayretlerinizi tüm arkadaşlarımız yakından biliyor. Derneğimizin ve tüm esnaf arkadaşlarımızın sizden beklentisi yeni dönemde özellikle zincir marketlerini oluşturan işletmelerin sebze ve meyve alımlarını ilimiz sebze halinden yapmalarıdır. Bu konuda çok ciddi sıkıntılarımızın olduğunu ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalar, bundan sonraki çalışmalarınızın referansı olup sizin orda bulunmanız bizlere güven vermektedir. Bu düşüncelerle, yeni dönemde de aynı hizmet anlayışı ile çalışacağınızdan şüphemiz bulunmamaktadır. Sizlere başarılar diliyor, göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum” dedi.

"SİZLERİ VE HİÇBİR ÜYEMİZİ MAHÇUP ETMEDİK, ETMEYİZ"

Sebze Hali Dernek Başkanı Kırılmaz ve üyelere teşekkür eden Başkan Alan, “Sayın Başkanım bugün çok duygusal anlar yaşıyorum. Öncelikle sizin seçmiş olduğunuz grup temsilcisi olarak Oda Başkanı olmam ve sizler için hayati önem taşıyan sorunların çözümünde almış olduğumuz mesafe beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. En büyük korkum benden beklentinizi karşılayamayarak mahcup olmaktır. Allah (c.c.)’a sürekli hamt ediyorum ki bugün sizlerin karşısına huzurlu çıkıyorum. Ülkemiz malumunuz olduğu üzere çok sıkıntılı süreçlerden geçti. Buna rağmen talep makamı olarak üzerimize düşeni yapmanın gayretinde olarak her platformda hiçbir korku ve endişeye düşmeden sizlerin yani Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin beklentilerini dile getirdim. Bunu yaparken şahsım yada belli bir çıkar beklentisi içinde olanların taleplerini değil, tüm üyelerimizin ortak beklentisini talep ettim. Bu girişimlerimin başta sizler olmak üzere aslında tüm toplum tarafından takdirle karşılanması benim için en büyük mükafat ve çalışma azmimi ikiye katlayan moral gücü olmuştur. Bana vermiş olduğunuz destek ve göstermiş olduğunuz güven için kalbi teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Görev süremiz içinde hiçbir üyemizi mahcup edecek bir işin içinde olmadık, Allah(c.c.)’ın izniyle bundan sonrada olmayız. Elazığ ve tüm işletmelerimiz için bundan sonraki sürecin çok daha iyi olacağı inancıyla, teşekkür ediyor, hepinize hayırlı ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

GÖSTERİLEN İLGİ SORUMLULUKLARIMIZI ARTIRIYOR

Başkan Alan, Elazığ Sebze Hali programı kapsamında halde bulunan tüm işletmeleri bir bir ziyaret ederek işletme sahipleriyle kısa süreli sohbet ederek sorun ve beklentilerini dinledi.

Sebze Halinde yoğun ilgi gören Başkan Alan, “Sebze halinde bizlere gösterilen bu yoğun ilgiye layık olmak için sorumluluklarımızın bir kat daha arttığını görüyorum.Yüce Allah (c.c) inşallah bizleri mahcup etmeyecektir” şeklinde konuştu.