Başkan Albayrak: Esnafımız Zor Durumda

Esnafının sıkıntıda olduğunu ifade eden Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanı Hakan Albayrak, korsan işletmelerle mücadele başlattıklarının altını çizdi

Başkan Albayrak: Esnafımız Zor Durumda

Ocak ayında gerçekleştirilen seçimlerde Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına seçilen Hakan Albayrak, temsil ettiği sektörlerin ciddi sıkıntılar içerisinde olduğunu söyledi.

ALBAYRAK: BİZİM SIKINTIMIZ DAHA BÜYÜK

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına seçilen Hakan Albayrak, “ esnaflarımızı geziyoruz, sorunlarını dinliyoruz. Bu dönemde esnafların sıkıntısı biraz fazla yani bizde yakıt ile ilgili iş yapan esnaflarımız var bizde doksan dörde yakın sektör olduğu için bizim sıkıntımız daha büyük. Yani biz bunlarla arkadaşlarımızla geziyoruz, oturuyoruz, sohbet ediyoruz tabi bizim elimizden gelen bir şey yok. Biz burada hükümetimiz ile devletimize sesleniyoruz. Bazı şeylerde bir şeylerin yapılmasını istiyoruz.” dedi.

Esnafa acil desteklerin gelmesi gerektiğini ifade eden Başkan Albayrak, beklentilerini sıraladı.

ALBAYRAK: ESNAF PERİŞAN OLDU

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına seçilen Hakan Albayrak, “ Bağkur ücretleri düşürülebilir, elektrik ücretleri mesela bugün bin lira gelen bir adama dört bin iki yüz lira gelmiş ne kadar kazanıyor ki dört bin iki yüz lira fatura ödesin. Daha artık yeter esnaf perişan oldu, mağdur oldu. Yani bizim bir odamızdır mesela ikibine yakın üyemiz var aidat ödeyemez hale geldi.” dedi.

Esnafın bir diğer sıkıntısının da korsan işletmeler olduğunu ifade eden Albayrak, kesin ve net konuştu.

ALBAYRAK: OTOMATİK OLARAK ODA FİYAT ARTTIRACAK

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına seçilen Hakan Albayrak, “ biz kimsenin ekmeği ile oynamayız ama hakkı ile yapsınlar vergisini çıkarsın çünkü o insan bir yer tutarsa, vergisini verir ise, KDV’sini falan öderse otomatik olarak oda fiyat arttıracak.” dedi.

Başkan Albayrak, korsanla mücadele başlattıklarını belirtirken, vatandaşlardan da bu tür işletmelerle iş yapmamalarını istedi.

ALBAYRAK: KORSAN İLE ÇALIŞAN BİR ADAM DEVLETİNDEN VERGİ ÇALIYOR

Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Odası Başkanlığına seçilen Hakan Albayrak, “ kamuoyuna korsanlar ile çalışmamaları için rica ediyorum. Çünkü niye hepimiz sonuçta Elazığ çocuğuyuz, hepimiz Elâzığ’ımızı seviyoruz. Şimdi korsan ile çalışan bir adam devletinden vergi çalıyor demektir. Ben istiyorum ki korsan olanlarla çalışmasınlar hakkını veren bir iş yeri ile çalışsınlar bu fark etmez ve ayriyeten de verebilir mi bilmiyorum ama devletimize hükümetimize sesleniyorum yani cüzide olsa bir sıfır faizsiz bir kredi verilse inşallah çok iyi olacağını düşünüyoruz.” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Hepisi yalan
Hepisi yalan - 2 yıl Önce

Hepisi yalan yag kuyrugu,cay ,un kuyrugu olan bir ulkede esnaf tabiki kazanir.Hec aclik zorluk yogdur her sey cok eyidir.Cikarin telefonlari.

Ali
Ali - 2 yıl Önce

Esnaf zorda mi... kafasına göre zma koyuyor binlerce kez şahit oldum akşam farklı sabah farklı fiyat koyuyor. Çıkmış esnaf diyor hala vatandaşı zam kur uğruna soyup soğana çevirdiler... deposundaki mala zam koyuyor al zincir marketi vur yerel esnafa hepsi aynı. Tuekiyede şuan zorda olan tek meslek çiftçiler...

Vah vah
Vah vah - 2 yıl Önce

Esnaf zorda mı 1 e 10 çekerken mı zorlanıyorlar acaba heleki elazig esnafi başka şehirlerde yaşan tanıdıklar var soruyoruz giyimden gıdaya en pahalı elazig da satiliyo kendimce çözümü İnternet alışverişiyle çözdüm hem daha ucuz hemde kendince kendini uyanık zannedip içinde ALLAH korkusu olmadan insanları kaziklamanin verdiği memnuniyeti suratlarına yansımış tiplerle muhatap olmuyoruz

SIRADAKİ HABER

banner137