Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanlığını Hakan Albayrak esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Albayrak’ın bu defaki durağı Galericiler Sitesi oldu.

YILMAZ: HER ZAMAN YANLARINDA OLDUĞUMUZU BİLMELERİNİ İSTERİZ

Galericiler Sitesi Başkan Ercan Yılmaz, ziyaretten dolayı Başkan Albayrak’a ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dileyerek, “Biz Hakan başkanımı ve yönetimini çok yakın tanıyoruz. Elazığ’a milyoner bir kimlik katacaklarından da eminiz. Buna olan desteğimiz geçmişte de var bugün de var yarın da var olacak. Bu ince ziyaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini isteriz. Burada bizleri ziyaret ettikleri için yönetimine kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

ALBAYRAK: BUGÜN KENDİLERİNİ ZİYARETE GELDİK

Galericilerin sorunlarının istişare edileceğini belirten Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Karma Oda Başkanı Hakan Albayrak, esnaflarla birlikte yol yürüyeceğini söyleyerek, “Bizde seçim sürecinde kendisine bir söz vermiştik. Esnaflarımızı gezeceğimizi söylemiştik sorunlarımızı istişare yaparak yol yürüyeceğimizi söylemiştik. Bugün de kendilerini ziyarete geldik. İnşallah sorunlarımız hakkında istişare yapacağız. Kendisi bizim değerli bir abimizdir, büyüğümüzdür. İnşallah hep beraber yol yürüyeceğiz” diye kaydetti.

ERDEM: ESNAFIN DERTLERİNİ, İHTİYAÇLARI, SIKINTILARINI ÇÖZMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Galericiler Temsilcisi Hakan Erdem de, esnafların sıkıntılarını çözmek için çalışacaklarını kaydederek, “15 Ocak’ta seçimimiz vardı bu seçinde Ercan beye çok teşekkür ederiz bize çok büyük desteklerini verdi. Bizimle beraber gezdi, esnafları ziyaret ettik bazı sözlerde verdik. Bu yüzden hep beraber dernek karma oda başkanımıza da yardımcı olacağız Allah’ın izniyle esnafın dertlerini, ihtiyaçları, sıkıntılarını çözmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.