Başkan Alpay, Kaymakam Kısa İle Bir Araya Geldi

Birevim Elazığ İl Özel İdare SK Başkanı Mustafa Alpay, Ağın Kaymakamı Neslihan Kısa ile bir araya geldi.

Başkan Alpay, Kaymakam Kısa İle Bir Araya Geldi

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü Başkanı ve Birevim Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Mustafa Alpay, Elazığ’ın tek kadın kaymakamı olan Neslihan Kısa’yı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle ziyaret ederek kendisiyle istişarede bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette Başkan Alpay, Kaymakam Kısa’ya kulüp hakkında bilgi verdi.

ALPAY: ŞEHİR OLARAK TAKIMIMIZI SAHİPLENMELİYİZ

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Başkan Mustafa Alpay, “Bugün Ağın ilçemizi ziyaret ettik. Ağın ilçemiz, leblebisiyle meşhur olmuş bir ilçedir. Ancak; doğal güzellikleriyle hepimizin sevdiği şirin bir ilçedir. Burada, Elazığ’ın tek kadın Kaymakamı Neslihan Hanıma başarılar diledik. Kendisinden takımımız ve çalışmalarımızla ilgili bilgi verdik. Takım tüm şehrin takımı. Tüm şehir olarak takımımızı sahiplenmeliyiz. Kendisine bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim”dedi.

KISA: BİZE GURUR VERİYOR

Ağın Kaymakamı Neslihan Kısa ise, Birevim Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü’ne ve yöneticilerine başarı temennisinde bulundu. Kısa, Elazığ’dan bir takımın Avrupa’da hem Elazığ’ı hem Türkiye’yi temsil etmesinin kendilerine gurur verdiğini ifade etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137