Başkan Apak: Engelli Çalışanların Haklarının Gelişimi İçin Gayret Gösteriyoruz

Elazığ Memur Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Savaş Apak, “Memur-Sen Engelliler Komisyonu olarak, özelde kamuda görev yapan engelli çalışanların, genelde ise tüm engellilerin ekonomik, sosyal ve kültürel haklarının gelişimi için gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Apak: Engelli Çalışanların Haklarının Gelişimi İçin Gayret Gösteriyoruz

Elazığ Memur Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Savaş Apak, 3 Aralık dünya engelliler günü dolayısıyla bir basın açıklaması düzenledi.

Başkan Apak, "Memur-Sen Konfederasyonu bünyesinde 2013 yılından beri faaliyet gösteren Memur-Sen Engelliler komisyonu olarak, özelde Kamuda görev yapan Engelli çalışanların, genelde ise tüm engellilerin ekonomik, sosyal ve kültürel haklarının gelişimi için gayret gösteriyoruz” dedi.

Apak, “Engelli insanlar toplumsal hayata uyum sağlamakta ve günlük aktivitelerini günlük ihtiyaçlarını yerine getirmede güçlük çekebilmektedirler. Ancak her ne kadar bu kişiler desteğe ihtiyaç duysalar da bu onların hayatı kucaklamalarına engel değildir. Elazığ Memur Sen Engelliler Komisyonu olarak en son eksiklikler tespit edilip gerekli çalışmalar yapılmıştır. Taleplerimize bugüne kadar kayıtsız kalmayan en büyük desteği veren, engelliden öğretmen olmaz diyenlere bal gibide olur diyen Cumhurbaşkanımıza en içten dileklerimizi, saygılarımızı ve şükranlarımızı sunuyorum. Engelli çalışanların haklarının gelişimi için gayret gösteriyoruz” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137