19 – 22 Eylül tarihinde gerçekleştirilen ve Elazığlılar tarafından yoğun ilgi gören 3. İnşaat ve Mobilya Fuarının ardından Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak organizasyondan emeği geçen herkese teşekkür etti.

ARSLAN: SABIR VE SÜREKLİLİK İSTEYEN FAALİYETLER

Fuarların uzun süreli faaliyetler olduğunu ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, “Elazığ’ımızın en güçlü iki sektörünün bu fuar görücüye çıkma fuarıydı. Bu anlamda sektör temsilcilerimiz, üreticilerimiz, tüccarlarımız üzerine düşen misyonu layıkıyla yerine getirdiler. Ben özellikle katılımcı tüm firmalarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Fuar ve pazarlama faaliyetleri uzun soluklu, ciddi anlamda sabır ve süreklilik isteyen faaliyetler” dedi.

ARSLAN: FUAR GERÇEKTEN KENDİ ADINA ÇOK ÖNEMLİYDİ

Başkan Asilhan Arslan, “Elazığ’ımızda da 3’üncüsü düzenlenen bu fuar gerçekten kendi adına çok önemliydi. Ekonominin dar boğazda olduğu bir dönemde hala sektörlerimiz, firmalarımız fuarları organize edip bir duruş sergiliyorsa bu şehir adına çok değerlidir. Öncelikle bu değerin farkına varalım. Şu andaki fuar alanı istediğimiz nitelikte organizasyon yapmamıza elverişli değil. Ama hayat devam ediyor, ticaret devam ediyor, elimizde olan imkanları en iyi şekilde değerlendirmemiz bizim için vazgeçilmezimdir. Bundan sonraki süreçte fuarımızın açılışında da beyan ettik. 2020 ve sonrasındaki yıllarda yapacağımız tüm faaliyetlerimizi kalıcı fuar alanımızda yapacağız. İstediğimiz niteliklerde gerek ziyaretçilerin gerek katılımcıların istedikleri alt yapılarla fuarlarını icra edebilecekleri mekânları onların istifadesine sunacağız” diye kaydetti.

ARSLAN: BUNDAN SONRAKİ FUARLARIMIZ DAHA GÜZEL OLACAKTIR

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan, “Organizasyon anlamında da gerek çevre ülkeleri davet edeceğimiz gerekse çevre illerimizden birçok katılımcı ve ziyaretçilerin teşriflerini sağlayabileceğimiz birçok faaliyetlerimiz olacak.  Asıl biz fuar organizasyonlarımızı 2020 ve sonrasında kalıcı alanımızda gerçekleştireceğiz. Yıllardan beri ciddi anlamda bilgi birikimimizin olduğu, deneyimizin olduğu fuarlarla alakalı deneyimimizin olduğu tüm bilgi birikimimizi burada icra edeceği el birliği ile. Yine tüm sektör temsilcilerimizle Elazığ bölgesinin inşaat ve mobilyada üretim merkezidir, üretim üssüdür, ticaret merkezidir. Bu fuarla da bunu layığı ile yerine getirip kanıtlamıştır. Bundan sonraki fuarlarımız daha güzel olacaktır. Onunla alakalı çalışmalarımız zaten tüm hızı ile devam ediyor” ifadelerini kullandı.