Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına Asilhan Arslan’ın gelmesinin ardından ETSO meclis toplantı salonunda ETSO Meclis Başkanı ve yönetim organları seçimi de yapıldı.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Meclis Başkanlığı ve diğer organların seçim programında açıklamada bulundu.

“2018-2022 DÖNEMLERİNİ KAPSAYACAK OLAN ETSO YÖNETİM ORGANLARI ŞEKİLLENMİŞ OLACAKTIR”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan yaptığı konuşmada, “1 Nisan 2018 Pazar günü odamız 14 meslek grubu seçimlerini camiamıza yakışır bir olgunlukla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bugün de Türkiye odalar ve borsalar birliği kanunumuz gereğince merkez seçim kurulu gözetiminde organ seçimlerimizi gerçekleştireceğiz. Bugünkü seçimlerimizde 14 meslek grubundan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine seçilmiş olan 42 arkadaşımız, yönetim kurulu, yönetim kurulu başkanı, TOBB üst kurul delegeleri, disiplin kurulu, meclis başkanı ve meclis başkanlık divanını seçeceklerdir. Bugünkü seçimlerimizle 2018, 2022 dönemlerini kapsayacak olan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası yönetim organları şekillenmiş olacaktır” dedi.

“İLİMİZ VE CAMİAMIZ İÇİN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜDÜR”

“Artık ilimiz ve camiamız için birlik ve beraberlik günüdür” diyen Başkan Arslan, “1920 yılında kurulmuş olan odamızda bugün yeni bir dönem başlamıştır. Bugüne kadar hizmet vermiş tüm yönetimlere teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Hakkın rahmetine kavuşmuş olanları ise rahmetle anıyorum. Hedefimiz ve önceliğimiz Elazığ ekonomi ve sanayisini bir adım ileri taşıyacak odamızın tarihi süreç içerisindeki üstlenmiş olduğu misyonuna katkı sağlamak ve yüzünü geleceğe dönerek şehrin ufkunu açacak hizmetler gerçekleştirmektir. Bu düşüncelerle Elazığ Ticaret ve Sanayi odamızın seçilen tüm yönetim organlarına yeni dönemde başarılar diliyorum. Seçimlere yoğun ilgi göstererek tarihi bir katılım sağlayan tüm üyelerimize de en kalbi duygularımla teşekkürlerimi arz ediyor, tüm halkımıza en derin saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.