Başkan Arslan Erken Seçimi Değerlendirdi

24 Haziran 2018 tarihi olarak belirlenen erken seçim kararını değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, iş dünyasının önünü görmesi ve istikrarın sürmesi açısından alınan kararı desteklediklerini ifade etti.

Başkan Arslan Erken Seçimi Değerlendirdi

24 Haziran 2018 tarihi olarak belirlenen erken seçim kararını değerlendiren Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan açıklamalarda bulundu.

“BİR AN ÖNCE FİİLİYATA GEÇMESİ GEREKEN BİR ZORUNLULUK HALİNE GELMİŞTİR”

Başkan Arslan değerlendirmesinde, “Dünya da çok hızlı bir şekilde siyasi ve ekonomik konjonktürlerde değişiklikler meydana geliyor. İş dünyası olarak ihtiyacımız dünyadaki bu gelişmelere ulusal çıkarlarımız gözetilerek zamanında tepki verilebilme kabiliyetine kavuşmak suretiyle siyasi istikrarın sürmesidir. Ekonomide kur üzerinde meydana gelen dalgalanmalar ve reel sektörün taşıdığı riskler açısından Türkiye'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne beklemeden, bir an önce geçmesi artık tartışma konusu olmadan çıkıp bir an önce fiiliyata geçmesi gereken bir zorunluluk haline gelmiştir. Önümüzü daha net görebilmek için de uluslararası çevrelerin kur manipülasyonlarına hak ettikleri cevabı daha güçlü verebilmek için buna ihtiyaç vardır”dedi.

“YÜKSEK BİR TEMPO VE PERFORMANSLA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRMEMİZ GEREKTİĞİNİ İYİ BİLİYORUZ”

Daha yüksek bir tempoda çalışılması gerektiğini vurgulayan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, “Her seçim döneminde, iş dünyasının temsilcileri olarak sorumluluğumuzun daha da arttığının bilincindeyiz. Ekonomideki çarkların yavaşlamasına ya da duraklamasına maal vermeden, her zamankinden daha yüksek bir tempo ve performansla çalışmalarımızı sürdürmemiz gerektiğini iyi biliyoruz. Bu düşüncelerle, alınmış olan seçim kararının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum”ifadelerine yer verdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137