Elazığ TSO Başkanı Arslan ve sektör temsilcilerinin kendilerini ziyaretlerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren esnaflar, sorun ve beklentilerini dile getirme imkanı buldukları için teşekkür ettiler.

Üye ve esnaf ziyaretlerine devam eden Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın son durağı Mobilyacılar oldu. Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, sektör temsilcileri ile birlikte mobilya satış mağazalarını ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Sektörlerinde yaşanan sorunlar ve sektörlerinin ihtiyaçları ile ilgili olarak bilgiler veren işletme temsilcileri Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan ve beraberindeki heyete ilgilerinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Başkan Arslan’a teşekkür ettiler.

“İSTİŞARELERDE BULUNDUK”

Sektör temsilcileri ile birlikte gerçekleştirdikleri istişare ziyaretleri sonrasında değerlendirmelerde bulunan Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan “İlimiz ekonomisine çok ciddi katkılar sunan mobilyacı esnaflarımızla bir araya geldik. Mobilyacı esnaflarımız ile sektörel sorunları ve talepleriyle ilgili olarak istişarelerde bulunduk. Mobilya sektöründe neler yapabileceğimiz hususunda değerlendirmelerde bulunduk. Önümüzdeki günlerde hem mobilya sektörünün hem de diğer sektörlerimizin ticaret hacimlerini daha da geliştirme adına elimizden geleni yapma noktasında bu ziyaretleri önemsiyoruz. Mobilya sektöründe Elazığ bölgede belki de en önde gelen illerin başında geliyor. Gerek imalat ve gerekse bilinen markaların bölge temsilciliklerinin ilimizde olması Elazığ’ı mobilya sektöründe bir adım öne çıkarıyor. Bu sektörün çok daha kurumsal bir altyapıya kavuşması noktasında çalışmalarımız ve girişilmelerimiz devam ediyor. Bu vesileyle ciddi bir emek ortaya koyarak ilimize hizmet eden mobilyacılarımıza ve tüm esnaflarımıza bol kazançlar diliyorum. Esnaf ziyaretlerimizi önümüzdeki günler daha da artırarak devam ettireceğiz. Oda olarak sürekli bir şekilde esnaflarımızın ve sanayicilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.