Başkan Arslan: Ramazan’da 'Paket Servisi' Sahura Kadar Devam Etsin

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan, Ramazan ayında paket servisin sahura kadar devam etmesinin gerektiğini ifade eden bir açıklama yaptı.

Başkan Arslan: Ramazan’da 'Paket Servisi' Sahura Kadar Devam Etsin

Ramazan ayında restoran, pastane ve tatlıcı gibi işletmelerin sahura kadar paket servis yapması için Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan açıklama yaptı.

ARSLAN: RAMAZAN’DA SAHUR VAKTİ PAKET SERVİSİ İLE BEREKETLENECEKTİR

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, "Ramazan’da lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi işyerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır. İlgili sektörlerdeki Meslek Komitelerimizin ve Üyelerimizin bu talebinin İl Hıfzıssıhha Kurulumuz tarafından değerlendirilmesi, Ramazan’da sahur vakti paket servisi ile bereketlenecektir" ifadelerini kullandı.

ARSLAN: İŞLETMELERİMİZİN BU ÖNEMLİ TALEBİNİN KARŞILIK BULMASINI BEKLİYORUZ

Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan, son kabine toplantısının ardından açıklanan yeni salgın önlemleri kapsamında Ramazan ayı boyunca lokanta ve kafe gibi işletmelerin hizmetlerinin paket servisle sınırlandırıldığına dikkat çekerek, “Ramazan ayı boyunca saat 21.00’a kadar paket servisi veya gel-al şeklinde, 21.00’dan sahura kadar ise paket hizmeti sektöre katkı sağlayacak ve vatandaşların da talepleri karşılanmış olacaktır. İş dünyamızın bu talebinin İl Hıfzıssıhha Kurulumuzda değerlendirilmesini umuyoruz” dedi.

ARSLAN: SEKTÖRÜN MAĞDURİYETİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULMALIDIR

Başkan Arslan, “Yeme-içme sektörünün salgın dönemindeki mağduriyetinin göz önünde bulundurulmasını isteyen Başkan Arslan, "Ramazan’da lokanta, restoran, pastane ve tatlıcı gibi işyerleri paket servislerini, sahuru da kapsayacak şekilde sürdürürlerse işletmelerimize ve istihdama katkısı olacaktır. Ramazan’da sahur vakti paket servisi ile bereketlensin. Böylece servis, daha geniş bir zamana yayılmış olur. Daha fazla bir servis talebi doğacağı için de Ramazan ayı boyunca motorcu, kurye ek istihdamına da sebep olacaktır. Ramazan boyunca toplu iftar ve sahur yapamayacak vatandaşlarımıza paket servisi seçeneğinin sunulması, onlar için de işletmelerimiz için de rahatlık sağlayacaktır. Unutulmalıdır ki, bu süreçte pandemiden etkilenen sektörlerimize verilecek her bir destek, ekonomimizi sağlamlaştıracak bir tuğla vazifesini görecektir" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Huzeyfe
Huzeyfe - 3 yıl Önce

Beyefendinin ve onun gibilerin tuzu kuru,saltanat o biçim,paketten bahsediyor.Fakir, fukara,gariban işsizin paketten ne işi olabilir.Tek adana kebap 25tl.4 kişilik aile hergün 100 TL.verecekki yemek paketi istesin.Biz o paraya iki kilo kıyma alır,15 gün idare ederiz.Adam hayal dünyasında yaşıyor.Kodaman takımının yoksuldan ne haberi var.Adamlar zöhüre bile karıları yorulmasin diye hazır paket peşindeler.Paketinizi ;yiyin efendiler yiyin,aksirincaya,tiksirincaya,çatlayincaya kadar yiyin bakalım.Nereye kadar.Güya seni adam zannetmiştim

SAHİN
SAHİN - 3 yıl Önce

BENDE BURDAYIM DİYOR AKLINCA..GERÇİ TOK ACIN HALİNDEN NE ANLAR..DÜŞMÜSSÜN YOK PAKET SERVİSI YOK SAHURA KADAR..YETERR ARTIK..O MAKAM SANA YAKIŞMIYOR SEN GİT MERMERLERINDEN UĞRAŞ

Kazım
Kazım - 3 yıl Önce

Bari konuşma adam sansınlar!Paketmiş.Sizi komprador,vicdansız takımı.

Vatandaşın biri
Vatandaşın biri - 3 yıl Önce

Bu etso başkanı bu açıklamalarla beni şaşırtıyor. Dünyanın etkilediği bir korona Var herşey ticaret kazanç degilki !!!

Asilhan Arslanı
Asilhan Arslanı - 3 yıl Önce

Eleştirenler çakggal ve hırsızlardır.
Çakgallara geçit yok
Hepimizin çoluk çocuğu var..

SAHİN
SAHİN - 3 yıl Önce

Lan şimdi asilhani eleştirdik diye çakkalmi diyorsun sen kısmından.. biz ekmek derdine düşen insanlarız..asilhanın çakkalı

Yedek aslan
Yedek aslan - 3 yıl Önce

Bizlerin çoğu işsiz,emekli,memur bagkurlu,SSK.li.Biz istesek bile hırsızlık yapacak ne işimiz, nede fabrika,veya işyerimizvar.Bizlerin RABBİMİZ den gayri birseyimiz yoktur..Vergi kaçıran,devlete yamanip ballı ihale,hibe,uzun vadeli kredi alıp üstüne yatanlar kimse,hırsızlık,çakallık,onlara mahsustur.Demekki yaraniz varki arkadaşın yorumundan rahatsız olmuşsunuz.

Şahin gardaş
Şahin gardaş - 3 yıl Önce

Şahin kardeşim,dikkat edersen verdiği pozla,verdiği demeç pek uyumlu,şu kibre bak.Bunlar; bırak çakalı,leşci sırtlan takımı,gardaş.Dunyayi kendi etrafinda dönüyor sanan ,aslında zavallı takımı.

SIRADAKİ HABER

banner137